Cookie- og Privatlivspolitik
 Daniel Craig skadet  under optagelserne til  Bond 25

Daniel Craig skadet under optagelserne til Bond 25

Opdateret: 007-skuespilleren forventes snart tilbage

Stem op!
16
Stem ned!
0
(reset)

Opdateret: Ifølge Variety skulle Daniel Craig være i bedring og forventes at kunne genoptage indspilningerne af Bond 25 om en uges tid.

-------------------------------------

Ifølge nyhedssiden Variety er Daniel Craig blevet skadet under optagelserne til den kommende James Bond-film, hvis titel stadig er ukendt.

Craig skulle efter sigende være faldet på settet og efterfølgende fløjet til USA for at blive røntgenfotograferet. Det er stadig uvist hvor længe optagelserne er udskudt. Det er dog bekræftet, at de indspilninger, der skulle have fundet sted i Pinewood-studierne i London i næste uge, er blevet aflyst.

Det er ikke første gang, Daniel Craig bliver skadet under optagelserne til en James Bond-film. Actonhelten, der udfører en del af sine egne stunts, fik slået et par tænder ud, da han filmede sin Bond-debut Casino Royale i 2006, mistede et stykke af en finger og fik skadet en skulder under Quantum of Solace. Han skadede desuden sit knæ i en kampscene til Spectre fra 2015.

Skulle optagelserne blive udskudt, vil det ikke være det første tilbageslag for filmen. Tidligere forlod instruktør Danny Boyle projektet pga. kreative uoverensstemmelser med producerne Barbara Broccoli og Michael G. Wilson.

Det fulde cast blev offentliggjort sidste måned og tæller bl.a. den Oscar-vindende Rami Malek, der er bekræftet som filmens skurk. Derudover medvirker Ana de Armas, Billy Magnussen, der er er aktuel i den kommende Disney-film Aladdin, samt danske David Dencik.

Daniel Craig er ikke den eneste actionstjerne, der udfører sine egne stunts, ej heller den første til at komme til skade i forsøget på at udføre dem. I 2017 kom det frem, at Tom Cruise brækkede en ankel, da han agerede stuntman under optagelserne til Mission: Impossible – Fallout. Måske de fremover skulle overlade det til professionelle.

James Bond 25 har forventet premieredato d. 8. april 2020

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
VIPER

Syntes det er fedt at skuespillere udfører deres stunts selv, jeg ville da også foretrække at gøre det selv.

I Terminator 2: Judgment Day, syntes jeg fx godt man lidt kan se at det ikke er Arnold selv der kører ud over kløften, da stuntmand Peter Kent's hår er meget mørkere end Arnolds. (1:34).
https://www.youtube.com/watch?v=l2D3P5PWyWA

-Men ellers en fed scene, elsker når han lader sin shotgun på Harley'en >:)

Anyway, God bedring til Craig drengen, han skal nok blive klar igen, selvom en Jackie Chan bliver han nok aldrig!

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Birgitteuser/682140
Birgitteuser/682140

Har I ikke glemt at tage kortfilm med?

2 timer siden
VIPER

...Havde da ellers forventet noget auto tune, og evt nik og jay med en ny Buster sang, så er kvalmen da ved at være på plads.

9 timer siden
CINEMANDRUP

Sikke en herlig nyhed. Absolut yndlings franchise for mig.

3 dage siden
Daniel Bentien

Det kan ses på TV2 og streames på TV2 Play. Den røde løber starter kl. 00.30 dansk tid.

Mange hilsner
Daniel

4 dage siden
Rizzo

Men stadig ikke et kvæk om hvor man kan se showet i år. Kunne I ikke lige give et praj?

4 dage siden

Aktive debatter