Cookie- og Privatlivspolitik
Alt vi ved om Bond 25

Alt vi ved om Bond 25

Skuespillere, instruktør og premieredato

Stem op!
44
Stem ned!
0
(reset)

Efter de seneste offentliggørelser kan vi begynde at danne os et overblik over den næste 007-film, Bond 25. Derfor samler vi her alt, vi ved om den kommende spion-film fra premieredato til instruktør, og vi kommer også forbi de annoncerede skuespillere.

- Daniel Craig vender tilbage for femte og formentlig sidste gang som James Bond. Efter sin kontroversielle udtalelse i 2015, hvor skuespilleren bebudede, at han hellere ville skære sine håndled over end at medvirke i en 007-film mere, er han kommet på bedre tanker. Måske en løn på 25 millioner dollars og procenter af filmens indkomst fik ham på andre tanker?

- Efter Instruktøren Danny Boyle hoppede fra projektet i august, har 'Bond 25' nu fundet en erstatning. Filmen skal instrueres af Cary Fukunaga, manden der tidligere har instrueret første sæson af serien True Detective og som snart er aktuel med serien 'Maniac' på Netflix. 

- Da Boyle forlod 'Bond 25', gjorde filmens manuskriptforfatter John Hodge det samme. I stedet skal Scott Z. Burns skrive manuskriptet. Med film som The Bourne Ultimatum og The Informant på sit CV, er han i forvejen ganske vant med agent-genren. 

- Efter adskillelige udsættelser, har filmen nu fået en definitiv premieredato. Den 8. april 2020 får filmen premiere i de danske biografer. 

- Franchisen har skiftet distributør. Mens det forsat er MGM, der står for de amerikanske biografer, så skal de i Europa samarbejde med Universel Pictures, som har overtaget fra Sony, hvis kontrakt udløb i 2015.

- Optagelserne startede i april 2019 i i Jamaica , hvor Ian Fleming skrev Bond-bøgerne og hvor bl.a. Dr. No finder sted. 

- Det endelige cast er blevet annonceret, og udover Daniel Craig, er der en række skuespillere der vender tilbage til filmserien. Ralph Fiennes er tilbage som M, mens Naomie Harris og Ben Whishaw igen kan ses som Eve Moneypenny og Q. 

- Filmens skurk skal spilles af den Oscar-vindende skuespiller Rami Malek. Den amerikanske skuespiller var længe rygtet til at spille rollen, og i april 2019 blev han så annonceret som skurk. Dansk/svenske David Dencik er også annoceret på rollelisten- Det er ikke heæt utænkeligt at han skal spille en håndlanger til Maleks karakter. 

- Barbara Broccoli, datter af den legendariske Albert R. Broccoli, og Michael G. Wilson fungerer igen som producere, de har været en del af Bond-holdet siden hhv. The Living Daylights i 1987 og Moonraker i 1979. Wilson har sågar været med til at forfatte hele 5 Bond-film.

Bond 25 får dansk premiere den 8.april 2020.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Jacob

Jeg er enig i det er misvisende at kalde Avengers: Endgame den bedst sælgende, for når man tager højde for de nævnte ting, så ser resultatet anderl

5 timer siden
Jacob

Så lad os bare være enige om at være uenige.

6 timer siden
Kath

Det bliver spændende at se nye horisonter udforsket i de forskellige film.

7 timer siden
Morten Stig

Disney har ødelagt MCU det startede med Brie Larsen og Captain Marvel, fortsatte I Endgame og nu det her lort please MCU er død Marvel er død.

7 timer siden
Morten Stig

Først ødelagde de MCU med Brie Larsen og Captain Marvel.

Så smadrede de EndGame med Brie Larsen og Captain Marvel.

7 timer siden

Aktive debatter