Cookie- og Privatlivspolitik
Advarsel: Pas på sms-svindel!

Advarsel: Pas på sms-svindel!

Vi arbejder aktivt på at beskytte dine oplysninger

Stem op!
81
Stem ned!
0
(reset)

Kære gæster

Vi oplever i øjeblikket, at der igen-igen sendes sms'er rundt, hvor man har vundet et gavekort på 350 kr. De kan se nogenlunde således ud:

Sms

Dette har intet med kino.dk eller Nordisk Film Biografer at gøre og er et svindelnummer! Vi skal derfor på det kraftigste advare mod at gøre brug af dette tilbud. Dels da du aldrig modtager billetterne, og dels da du skal indtaste dine kreditkortoplysninger med fare for efterfølgende misbrug.

Vi arbejder aktivt på at beskytte dine oplysninger, deriblandt e-mail og telefonnummer, fra at blive opsnappet af hackere og brugt til netop disse svindelnumre. Bl.a. skjuler vi telefonnummeret på kvitteringssiden efter billetkøb og -bestillinger.

Vi forsøger hele tiden at sætte en stopper for disse spam mail og scam forsøg, men da der er tale om ukendte personer, som er svære at finde kan de altid finde nye måder at snyde på.  Men hvis du modtager et biograftilbud, der er for til at være sandt, så vær varsom.

Forbrugerrådet Tænk har skrevet en guide til, hvordan du skal forholde dig til phising og snyd på nettet, som du kan læse her.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Dianauser/834535

Kære Kino.dk

når man åbner Jeres hjemmeside popper en konkurrence ting op i ansigtet på en - det er herfra man foranlediges til at deltage i en konkurrence - ad denne vej modtager man herefter fake mails, hvor der står at man kan indløse sin præmie.

fra feks. følgende mailadr.
Kino Danmark
eller
Kino Danmark

mvh Diana Johansen

Christian

Hvis i altid bruger samme mail må der være en man skal have tillid til eller?

Daniel Bentien

Ja, du kan altid regne med, at mails, der kommer fra @kino.dk er ægte. Det vil ofte sige kontakt@kino.dk, kino@kino.dk og, hvis du fx har deltaget i en konkurrence, [personnavn]@kino.dk

Vi har et dmarc analyzer-system, hvor vi forhindrer "folk" (læs: hackere og robotter) at sende mails ud fra kino.dk-domænet, med mindre det er fra SFTP-servere, hvis IP-adresse vi har whitelistet. Altså med sikkerhed kommer fra en troværdig kilde.

Jonas Mellerris

I har alle jeres medlemmers mailadresser og telefonnumre. Når nu det er gennem disse, at jeres medlemmer bliver kontaktet af disse svindlere, var det så ikke en idé at informere jeres medlemmer gennem samme kanaler i stedet for et indlæg herinde som de fleste alligevel ikke ser!?

Hilsen ham som nu har måttet spærre sit visakort og ikke kan nå at få et nyt inden turen går 2 uger til Grækenland.

PS. er også lige blevet kontaktet på Facebook af denne profil som tilbyder billetter, popcorn og sodavand til 7,-: https://www.facebook.com/Filmklub-Danmark-677886635907148/

Daniel Bentien

Bestemt ikke en optimal situation, og det er en fin ide at sende direkte ud til vores brugere.

Vi har allerede tidligere sendt en mail ud med information om udfordringen med disse fup-henvendelser, dengang de først dukkede op. For at det ikke skal føles alt for meget som spam (altså den samme henvendelse fra os flere gange), venter vi lige lidt med at sende en ud igen.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

DJN
Nej
DJN

Både Lady in the Water og The Happening er langt bedre end både The Visit (seriøst?

12 timer siden
DJN
Har
DJN

kun set ham i The Broken, så det må være den :D

12 timer siden
Shah Bazidas

Hvornår kan vi sigte efter at skulle købe billetter? :-)

1 uge siden
FilmFyr
...

Læs hvad Shah skriver.

1 uge siden
Nicklasuser/960498
Nicklasuser/960498

Det er jo sådan de gør nu... hvis det er en helaftensfilm, så koster den mere end hvis den er normal eller forlænget spilletid

1 uge siden

Aktive debatter