5 film du skal se i maj

Lejemordere, lampeånder, Elton John og Pokemons
Billede
(© Nordisk Film/SF Studios/UIP)

I har afgivet jeres stemmer og afgjort, hvilke film der er de mest ventede i maj-måned.

Der er noget for enhver smag. Vi byder bl.a. romantisk sick-flick, Keanu Reeves i killer-mode, Disney-klassiker i nye klæder, musik og Pikachu.

Se trailers og køb billetter til filmene herunder



John Wick 3: Parabellum (94%)
I det tredje kapitel i filmserien om den pensionerede lejemorder John Wick er han på flugt med et prismærke på 14 mio. dollars på sit hoved. Med andre ord: John Wick bliver nu jagtet af nådesløse dræbere fra nær og fjern. Instruktøren fra de første to actionfilm John Wick og John Wick: Chapter Two er tilbage med Keanu Reeves i spidsen som den iskolde dræber.



POKÉMON Detective Pikachu (93%)
Familiefilmen handler om den populære karakter fra Pokémon-universet - et kæmpe fænomen skabt af Satoshi Tajiri. Filmen følger drengen Tim, som kan tale med og forstå selveste Pikachu. Sammen skal de nu løse mysteriet om Tims forsvundne far. Ryan Reynolds lægger stemme til den gule Pokémon.



Five Feet Apart (92%)
Romantisk drama om teenagerne Will og Stella, der begge er ramt af en livstruende sygdom. De to mødes på hospitalet, hvor de bliver forelsket i hinanden og finder kærligheden i deres hårde tid. Filmen er en del af den såkaldte sick-flick genre, som bl.a. også tæller publikumshittet En flænge i himlen.



Rocketman (91%)
Elton John får samme musikalske overhaling som Freddie Mercury gjorde i Bohemian Rhapsody. Det biografiske drama følger opstarten på sangerens karriere, da han var på Royal Academy of Music og fortæller om samarbejdet med Bernie Taupin. Elton John spillet af Taron Egerton, der også blev instrueret af Dexter Fletcher i den biografiske sportskomedie Eddie the Eagle.



Aladdin (90%)
Efter The Jungle BookSkønheden og udyret og Dumbo kaster Disney sig over endnu en live action-version af en elsket klassiker – denne gang Aladdin fra 1992. Filmen handler om den kække, småkriminelle Aladdin, hans romance med Jasmine og den magiske, ønskeopfyldende lampeånd Genie, der i denne ombæring spilles af Will Smith. Bag kameraet står Guy Ritchie.