5 film du skal se i juni

Speedway-legender, superhelte og dræberdukker
Billede
(© UIP)

Brugerne har afgivet deres stemmer, og er kommet frem til disse fem meget forskellige film, de glæder sig mest til i juni.

Se bl.a. den nye dokumentar om de tre speedwaylegender Ole Olsen, Erik Gundersen og Hans Nielsen. Sophie Turner har hovedrollen i den nye film i X-Men serien, den besatte dræberdukke Annabelle vender tilbage. Derudover kan du se John C. Reilly og Joaquin Phoenix som brødre i westernfilmen 'The Sisters Brothers'.

Sidst men ikke mindst tager den Oscar-vindende instruktør, Danny Boyle dig med til en verden, hvor The Beatles' musik ikke eksisterer.

Se trailers og køb billetter til filmene herunder.


Kongernes fald (90%)
Denne dokumentar handler om de tre største, danske speedwaykørere nogensinde. 

Ole Olsen er i 70'erne og 80'erne kongen af dansk speedway. Men de to stortalenter Erik Gundersen og Hans Nielsen ånder ham i nakken og kæmper begge for at overtage pladsen efter Olsen.

Filmen handler om det nære bånd mellem tre mænd, der skiftede fra venskab til splid.

 


X-Men: Dark Phoenix (89%)
Efter en mission i rummet bliver den telepatiske mutant Jean Grey ramt af et voldsomt soludbrud, der fremkalder uanede kræfter i hende. Men forvandlingen til Phoenix har en skyggeside, og hun må kæmpe med de kosmiske følger.

X-Men startede tilbage i 2000, men vi blev først introduceret til den nuværende version af Jean Grey i form af Game of Throne-skuespilleren Sophie Turner i 2016s X-Men: Apocalypse.

 


Annabelle 3: Annabelle Comes Home (89%)
Vi er nået til den tredje i rækken om den dæmoniske dukke, Annabelle, som første gang optrådte i The Conjuring - og som siden har fået sine egne film i 2014 og en efterfølger i 2017.

Den besatte dukke Annabelle står nu i de paranormale efterforskere Ed og Lorriane Warrens artefakt-kælder. Men da en af datteren Judys barnepiger går der ned, slipper den dæmoniske dukke løs.

 


The Sisters Brothers (89%)
Denne stjernebesatte western der bl.a. har John C. Reilly, Juaquin Phoenix og Jake Gyllenhall på rollelisten, foregår i det vilde westen i 1850'erne.  

Brødrene Eli og Charlie Sisters er to nådesløse dusørjægere, der er på jagt efter Hermann Kermit Warm, der skylder en masse penge væk. Han skal fanges - død eller levende.

 


Yesterday (88%)
Fantasy-komedien foregår i en tid, hvor ingen udover den unge musiker Jack, kender The Beatles. Da Jack spiller den fantastiske musik for omverdenen, rygtes det hurtigt, og han bliver snart udnævnt til verdens bedste sangskriver.