Cookie- og Privatlivspolitik
 5 film du skal se i juni

5 film du skal se i juni

Speedway-legender, superhelte og dræberdukker

Stem op!
7
Stem ned!
0
(reset)

Brugerne har afgivet deres stemmer, og er kommet frem til disse fem meget forskellige film, de glæder sig mest til i juni.

Se bl.a. den nye dokumentar om de tre speedwaylegender Ole Olsen, Erik Gundersen og Hans Nielsen. Sophie Turner har hovedrollen i den nye film i X-Men serien, den besatte dræberdukke Annabelle vender tilbage. Derudover kan du se John C. Reilly og Joaquin Phoenix som brødre i westernfilmen 'The Sisters Brothers'.

Sidst men ikke mindst tager den Oscar-vindende instruktør, Danny Boyle dig med til en verden, hvor The Beatles' musik ikke eksisterer.

Se trailers og køb billetter til filmene herunder.


Kongernes fald (90%)
Denne dokumentar handler om de tre største, danske speedwaykørere nogensinde. 

Ole Olsen er i 70'erne og 80'erne kongen af dansk speedway. Men de to stortalenter Erik Gundersen og Hans Nielsen ånder ham i nakken og kæmper begge for at overtage pladsen efter Olsen.

Filmen handler om det nære bånd mellem tre mænd, der skiftede fra venskab til splid.

 


X-Men: Dark Phoenix (89%)
Efter en mission i rummet bliver den telepatiske mutant Jean Grey ramt af et voldsomt soludbrud, der fremkalder uanede kræfter i hende. Men forvandlingen til Phoenix har en skyggeside, og hun må kæmpe med de kosmiske følger.

X-Men startede tilbage i 2000, men vi blev først introduceret til den nuværende version af Jean Grey i form af Game of Throne-skuespilleren Sophie Turner i 2016s X-Men: Apocalypse.

 


Annabelle 3: Annabelle Comes Home (89%)
Vi er nået til den tredje i rækken om den dæmoniske dukke, Annabelle, som første gang optrådte i The Conjuring - og som siden har fået sine egne film i 2014 og en efterfølger i 2017.

Den besatte dukke Annabelle står nu i de paranormale efterforskere Ed og Lorriane Warrens artefakt-kælder. Men da en af datteren Judys barnepiger går der ned, slipper den dæmoniske dukke løs.

 


The Sisters Brothers (89%)
Denne stjernebesatte western der bl.a. har John C. Reilly, Juaquin Phoenix og Jake Gyllenhall på rollelisten, foregår i det vilde westen i 1850'erne.  

Brødrene Eli og Charlie Sisters er to nådesløse dusørjægere, der er på jagt efter Hermann Kermit Warm, der skylder en masse penge væk. Han skal fanges - død eller levende.

 


Yesterday (88%)
Fantasy-komedien foregår i en tid, hvor ingen udover den unge musiker Jack, kender The Beatles. Da Jack spiller den fantastiske musik for omverdenen, rygtes det hurtigt, og han bliver snart udnævnt til verdens bedste sangskriver.

 

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

DJN
DJN

Altså, jeg er MCU-fan, men hvis dette er hvad de disker op med, så er det da at gøre grin med folk :D

11 timer siden
Daniel Bentien

Ja, det er svært at skjule sin begejstring over filmen, og selvom det må siges at være et populært valg, er der i min optik en grund til, at P.F.

17 timer siden
Julius

Fedt med et QT-spotlight. Det er svært at sætte ord på hvor fænomenalt et værk, Pulp Fiction faktisk er, men du gør det godt her, Daniel.

19 timer siden
Neesai

Hvis man for en gang skyld ikke skal være skuespiller eller kendt på anden vis for at kunne komme med til en gallapremiere (hvis der bliver holdt e

21 timer siden
Daniel Bentien

'Kill Bill' er også forrygende, og vi kommer til den senere i vores blog-serie.

21 timer siden

Aktive debatter