Cookie- og Privatlivspolitik
Stephen King er vild med filmatiseringen af hans gyserklassiker

Stephen King er vild med filmatiseringen af hans gyserklassiker

Gysermesteren godkender 'Pet Sematary'

Stem op!
9
Stem ned!
0
(reset)

Stephen King har altid været meget kritisk omkring film baseret på hans bøger. Han er notorisk kendt for sin kritik af Stanley Kubricks The Shining, så når horror-forfatteren roser én film, så ved man, at han mener det.

Den nyeste King-filmatisering Pet Sematary rammer biografen på torsdag, og inden da sender gysermesteren sine varmeste anbefaling afsted:

- Den er fucking fantastisk! Det er en virkelig god film. Det er en film for voksne mennesker. Det er ikke 12 letpåklædte unge, der bliver dræbt i en sommerlejr.

Det udtaler han i et større interview med Entertainment Weekly, hvor han også kommer ind på, hvordan han ikke i første omgang, havde lyst til at udgive bogen i 1983, fordi den var for mørk:

- Jeg havde en fantastisk tid med at skrive bogen, indtil jeg var færdig. Så læste jeg den igennem, og sagde til mig selv "Det her er forfærdeligt. Det er virkelig fucking forfærdeligt." Ikke fordi det var dårligt skrevet, nødvendigvis. Men alt det om døde børn. Det kom for tæt på, fordi mine børn boede på den vej [som optræder i bogen].

King erkender faktisk, at 'Pet Sematary' kun blev udgivet, fordi han skulle ud af en bogkontrakt. Ellers ville den stadig have ligget i skuffen, fortæller han til EW. Vi er nu glade for, at den udkom.

Pet Sematary får premiere den 4. april.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Renéuser/737123
Renéuser/737123

Havde fornøjelsen af at se Valhalla. Fantastisk film, med massere af action, god fortælling og skuespil i høj klasse.

8 timer siden
michael

SÅ den for noget tid siden og nu, lige som dengang, kuldegysninger. synes den er rigtig godt lavet og rigtig godt klippet.

1 dag siden
Antaeus

Det bliver spændende hvad de kan få ud af den. Pippi er jo en af de helt store inden for børne-genren af geniale Astrid Lindgren.

1 dag siden
Antaeus
top

"Alle bør se" er en vild overdrivelse, men her er de bedste.

1 dag siden
TheDayDreamer

Den her trailer er intet mindre end magisk!

2 dage siden

Aktive debatter