Cookie- og Privatlivspolitik
Stephen King er vild med filmatiseringen af hans gyserklassiker

Stephen King er vild med filmatiseringen af hans gyserklassiker

Gysermesteren godkender 'Pet Sematary'

Stem op!
9
Stem ned!
0
(reset)

Stephen King har altid været meget kritisk omkring film baseret på hans bøger. Han er notorisk kendt for sin kritik af Stanley Kubricks The Shining, så når horror-forfatteren roser én film, så ved man, at han mener det.

Den nyeste King-filmatisering Pet Sematary rammer biografen på torsdag, og inden da sender gysermesteren sine varmeste anbefaling afsted:

- Den er fucking fantastisk! Det er en virkelig god film. Det er en film for voksne mennesker. Det er ikke 12 letpåklædte unge, der bliver dræbt i en sommerlejr.

Det udtaler han i et større interview med Entertainment Weekly, hvor han også kommer ind på, hvordan han ikke i første omgang, havde lyst til at udgive bogen i 1983, fordi den var for mørk:

- Jeg havde en fantastisk tid med at skrive bogen, indtil jeg var færdig. Så læste jeg den igennem, og sagde til mig selv "Det her er forfærdeligt. Det er virkelig fucking forfærdeligt." Ikke fordi det var dårligt skrevet, nødvendigvis. Men alt det om døde børn. Det kom for tæt på, fordi mine børn boede på den vej [som optræder i bogen].

King erkender faktisk, at 'Pet Sematary' kun blev udgivet, fordi han skulle ud af en bogkontrakt. Ellers ville den stadig have ligget i skuffen, fortæller han til EW. Vi er nu glade for, at den udkom.

Pet Sematary får premiere den 4. april.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Ghita

Det er en super film og Mads Mikkelsen er jo heller ikke værst.

6 timer siden
Carsten

Det lyder som en drålig nyhed og synd for det univers der er bygget op. Jeg håber ikke det vil ske at han skal være med i dette univers.

15 timer siden
Heidi

Captain America: The First Avenger udspiller sig i ca. år 2012 da den starter med at de finder Steve Rogers frossen (ca.

16 timer siden
Lukasuser/526558
Lukasuser/526558

Tak skæbne.

1 dag siden
Lukasuser/526558
Lukasuser/526558

Prøv nu at fatte det!!! ILLUSIONEN VILLE BLIVE BRUDT!

1 dag siden

Aktive debatter