Oversigt: Events april 2019

Forpremierer, særvisninger og repremierer i biografen
Billede
(© MGM)

Vi har lavet et overblik til dig, der gerne vil i biografen og se andet end de aktuelle film - og der er nok at vælge imellem.

Få et overblik over alle events 

Tøsetirsdag: Den sidste Gentleman (2/4)
CinemaxX afholder TøseTirsdag med et glas bobler, en lille slikpose og ikke mindst lodtrækning om lækre præmier inden forpremieren på Robert Redford-filmen ’Den Sidste Gentleman’.
Vises i CinemaxX København, Odense og Aarhus

Forpremiere: Danmarks sønner (3/4)
Nordisk Film Biografer viser i samarbejde med Filmmagasinet Ekko en eksklusiv forpremiere på Ulaa Salims spillefilmsdebut 'Danmarks Sønner'. Efter visningen vil der være Q&A med instruktøren Ulaa Salim og Rasmus Bjerg.
Vises i Nordisk Film Biografer Dagmar

Forpremiere: Pet Sematary (3/4)
Stephen Kings gyserroman 'Dyrekirkegården' fra 1983 har fået en helt ny filmatisering. Og den kan du se til forpremiere landet over.
Vises i Nordisk Film Biografer & CinemaxX-biograferne

Khalid: Free Spirit (vises uden undertekster) (3/4)
Den internationale superstjerne Khalid fejrer sit kommende album 'Free Spirit' ved en helt særlig fanaften med kortfilmen ’Khalid: Free Spirit’. Filmen giver en smuk billedside til det kommende album, med et indblik i Khalids tekstunivers. Efter filmen vil der være en eksklusiv gennemlytning af det kommende album, før dets udgivelse den 5/4.
Vises i CinemaxX København, Odense og Aarhus

Frøken Nitouche (7/4)
Streamingtjenesten Dansk Filmskat viser i Nordisk Film Biografer landet over en ny filmklassiker den første søndag i hver måned for kun 50 kr. pr. billet. I denne måned er det danske lystspil med Dirch Passer og Lone Hertz.
Vises i Nordisk Film Biografer 

On Her Majesty's Secret Service (7/4)
50-årsjubilæumvisning af Bond-klassikeren ”On Her Majesty's Secret Service” jejres med en digitalt restaureret 4K-kvalitet - for første gang i Danmark.
Vises i: CinemaxX København og Aarhus

Kogel Mogel 3 (8/4)
Historien om den excentriske Wolański-familie fortsætter med uønskede bejlere, usædvanlige forretnings-ideer og en kontroversiel kendis-sexologen.
Vises i CinemaxX-biograferne

Forpremiere: After (10/4)
Den første kærlighed er i centrum, når biografer landet over viser et smugkig på det verdensomspændende fænomen 'After'.
Vises i Nordisk Film Biografer & CinemaxX-biograferne

Lec Spring Finals 2019 (14/4)
Finalen skal finde Europas bedste League of Legends-hold. Og du kan opleve det i biografen, til en fest for de største LoL-fans i Danmark!
Vises i Nordisk Film Biografer Fields, Esbjerg Broen, Aarhus C, Odense, Aalborg Kennedy

They Shall Not Grow Old 3D (14/4)
Peter Jacksons dokumentarfilm 'They Shall Not Grow Old' vises eksklusivt i 3D i CinemaxX. 
Her kan du opleve Første Verdenskrig i farver og kan nu for første gang opleves sådan i dokumentaren 'They Shall Not Grow Old'
Vises i CinemaxX-biografer

40 års-jubilæum: Life of Brian (18/4)
Særvisning af Monty Python-klassikeren fra 1979. Historien om den helt almindelige Brian Cohen, der gennem absurde og morsomme tilfældigheder ender med at blive forvekslet med en Messias.
Vises i Nordisk Film Biografer Palads, Aalborg City Syd, Aarhus C, Odense

Skæbnens Magt fra Royal Opera House (engelske undertekster) (30/4)
Jonas Kaufmann og Anna Netrebko har hovedrollerne i Verdis episke La Forza del Destino - 'Skæbnens Magt'. Prisen indeholder et glas bobler i første pause.
Vises i CinemaxX København