Cookie- og Privatlivspolitik
The Nun 2 er på vej

The Nun 2 er på vej

The Conjuring-universets dæmoniske nonne vender tilbage!

Stem op!
7
Stem ned!
0
(reset)

The Nun solgte for intet mindre end 365 millioner dollars og blev dermed den bedst sælgende film i det efterhånden store gyser-univers, der startede med The Conjuring i 2013, som sidenhen også har budt på en efterfølger og 2 Annabelle-film.

Det kan derfor heller ikke komme som en overraskelse, at der arbejdes på fortsættelse til 'The Nun'. Det bekræfter producer Peter Safran i et interview med Entertainment Weekly.

- Jeg tror, at det er uundgåeligt, at der kommer en The Nun-film mere ... Vi har allerede en sjov historie kørt i stilling, så jeg tror, at det vil blive den næste vi skriver, udtalte produceren.

Efter den udmelding er Akela Cooper, der har tidligere skrevet gyseren Hell Fest, blevet hyret ind til at skrive manuskriptet til 'The Nun 2'.

Til sommer får vi den tredje film om den dæmoniske dukke i Annabelle Comes Home, mens The Conjuring 3 ligeledes har fået en premieredato i 2020.

Den nyeste film fra The Conjuring-universet kan faktisk ses i biografen lige nu med The Curse of La Llorona, der foregår i samme verden.

Find billetter til The Curse of La Llorona her:

 

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Bukselak

The Nun er simpelthen årets fiasko, jeg troede den ville være uhyggelig, samt have en god historie. Det eneste filmen havde var flotte kulisser samt god lyd.
Historien, skuespillet var noget af det ringeste jeg har oplevet i mange år, og det får Batman vs Superman til og fremstå som en af de bedste film i længe. Og den var virkelig en tynd kop te.

Så hvorfor overhovedet tænke tanke, vi laver da en toer?
De burde allerede nu, glemme alt om det. Og grave figuren frem om 5 år igen, for og reboote filmen. Fordi dette kan kun blive endnu et flop.

Om jeg så får fribilletter til filmen, vil jeg ikke se filmen.

Mike

Tak.

DJN

hvor er jeg bange.
Not.
Hvordan F***** kan NOGEN synes The Nun var uhyggelig?
Seriøst??

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Antaeus

Nu kender jeg ikke nogle af bøgerne, men hvis man henholder sig til filmuniverset, altså de forrige Star Wars film og især Ep.

3 timer siden
Kasper

At kejseren overlevede er udforsket i ret mange roste EU bøger, og kan næppe betragtes som en hovsa løsning.

3 timer siden
Antaeus

At være den nye "The Force Awakens" (Star Wars) ser jeg ikke som en stor fordel - jo, sammenlignet med hvad der er kommet af Terminator film efter

4 timer siden
Kekkeruser/733889
Kekkeruser/733889

Jeg er klar og haft haft hejst lakridspibe siden, at jeg så den første gang <3 ;) :D

6 timer siden
Reff

Haha hørt hørt

9 timer siden

Aktive debatter