Luke Skywalker skal være den morderiske dukke Chucky

Fra jedi-ridder til dræber-dukke!
Billede
(© UIP / Disney / ScreenGeek)

Vi har længe vidst, at dræberdukken Chuckys velkendte stemme, Brad Dourif, ikke vil vende tilbage i den kommende genindspilning af gyser-klassikeren Child's Play

I den første trailer snakkede Good Guy-dukken slet ikke - men nu spændingen ovre, og ret overraskende bliver det ingen ringere end selveste Mark Hamill aka Luke Skywalker fra Star Wars, der skal lægge stemme til den morderiske dukke. 

- Jeg kan ikke vente med at bringe en så ikonisk karakter til live og præsenterer ham på en måde, som I aldrig har set ham før. 'Child's Play' kommer denne sommer, og vi skal nok få det sjovt. Og husk, han er mere end et stykke legetøj, han er din bedsteven...

Det udtaler en begjestret Mark Hamill i en video fra WonderCon, som han selv har delt på sin egen Twitter. Se videoen nederst.

Skuespilleren er et interessant valg til Chucky, der helt sikkert vil skubbe karakteren en ny retning. Hamill har tidligere leveret fortrinligt stemme-arbejde bl.a. som Jokeren i animerede-udgaver af Batman, så ja, han er allerede godt bekendt med at være drilsk skurk.

Den nye 'Child's Play' får premiere den 18. juli.