Historisk: Avengers smadrer alle rekorder!

1,2 millarder i åbningsweekenden!
Billede
(© Disney)

Avengers: Endgame startede allerede i onsdags med at slå flere Danmarks rekorder på sin åbning - og det fortsætter nu på verdensplan!

Superhelte-eposset har nemlig haft den bedste åbningsweekend nogensinde og har solgt for intet mindre end 1,2 millarder dollars på verdensplan! Et fuldstændigt vanvittigt beløb!

Køb dine billetter til 'Avengers: Endgame' herunder:

Marvel-filmen overgår dermed sin forgænger Avengers: Infinity War, der tidligere holdt rekorden med 640,5 millioner dollars - og smadrer den altså med næsten det dobbelte!

Det amerikanske marked står for 350 millioner dollars alene, mens Kina udgør 330 millioner dollars.

SE OGSÅ: Podcast - Lyt til vores Avengers: Endgame spoiler-snak

Det næste stor spørgsmål er derfor; kan 'Avengers: Endgame' også blive den bedst sælgende film nogensinde, og ikke bare sætte rekord i sin første weekend?

Hvis det skal lykkeds, skal den slå Avatars rekord på 2,78 millarder. Men med den første millard i hus er den 22. Marvel-film hjulpet godt på vej.

Instagram kommentarer Russo-brødrene på den historiske åbning:

- Vi vil gerne takke alle, som har været med os på denne rejse, omend du var med fra begyndelsen eller opdagede den hen af vejen. Vi voksede op i en stor, kærlig familie, hvor historier blev fortalt ved spisebordet til at underholde hinanden. Vi har nu muligheden for at fortælle disse historier til verden. Kun på grund af Jer... hver og evig eneste af Jer.

Avengers: Endgame kan ses i biografen nu.

SE OGSÅ: De 21 Marvel-film rangeret fra værst til bedst.