Cookie- og Privatlivspolitik
Historisk: Avengers smadrer alle rekorder!

Historisk: Avengers smadrer alle rekorder!

1,2 millarder i åbningsweekenden!

Stem op!
13
Stem ned!
0
(reset)

Avengers: Endgame startede allerede i onsdags med at slå flere Danmarks rekorder på sin åbning - og det fortsætter nu på verdensplan!

Superhelte-eposset har nemlig haft den bedste åbningsweekend nogensinde og har solgt for intet mindre end 1,2 millarder dollars på verdensplan! Et fuldstændigt vanvittigt beløb!

Køb dine billetter til 'Avengers: Endgame' herunder:

Marvel-filmen overgår dermed sin forgænger Avengers: Infinity War, der tidligere holdt rekorden med 640,5 millioner dollars - og smadrer den altså med næsten det dobbelte!

Det amerikanske marked står for 350 millioner dollars alene, mens Kina udgør 330 millioner dollars.

SE OGSÅ: Podcast - Lyt til vores Avengers: Endgame spoiler-snak

Det næste stor spørgsmål er derfor; kan 'Avengers: Endgame' også blive den bedst sælgende film nogensinde, og ikke bare sætte rekord i sin første weekend?

Hvis det skal lykkeds, skal den slå Avatars rekord på 2,78 millarder. Men med den første millard i hus er den 22. Marvel-film hjulpet godt på vej.

Instagram kommentarer Russo-brødrene på den historiske åbning:

- Vi vil gerne takke alle, som har været med os på denne rejse, omend du var med fra begyndelsen eller opdagede den hen af vejen. Vi voksede op i en stor, kærlig familie, hvor historier blev fortalt ved spisebordet til at underholde hinanden. Vi har nu muligheden for at fortælle disse historier til verden. Kun på grund af Jer... hver og evig eneste af Jer.

Avengers: Endgame kan ses i biografen nu.

SE OGSÅ: De 21 Marvel-film rangeret fra værst til bedst.

 

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Benjamin

Hvis man skal lave en "fair" sammenligning mellem Endgame's og Infinity War's åbnings"weekender", så skal man trække 330 millioner fra Endgame's åbnings"weekend", da Infinity War's åbnings"weekend" ikke inkluderer Kina. Dermed er det "kun" 909 millioner dollars vs. 640,5 millioner dollars.
Om Endgame slår Avatar's rekord som bedst-sælgende film kan jeg stadig have min tvivl om, på trods af Endgame's imponerende åbnings"weekend". Jeg er dog sikker på den slår Titanic's rekord som næst bedst-sælgende film.

Ulla

Enig i at det er lidt mærkeligt at kalde onsdag til søndag for weekend... Dog alligevel et imponerende beløb 8-)

Lassicuser/582638

Ja bevares det er imponerende, men kan man virkelig kalde det en åbningsweekend når filmen havde premiere onsdag? Jeg mener faktisk der var nogle steder hvor man kunne se filmen allerede tirsdag nat.

Michaeluser/602568

Nemlig. Det er faktisk blevet lidt dumt efterhånden, med "åbningsweekend" der begynder om onsdagen. Rekorderne er ikke længere noget værd, når de ændrer vilkårene hele tiden.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Shah Bazidas

Hvornår kan vi sigte efter at skulle købe billetter? :-)

5 dage siden
FilmFyr
...

Læs hvad Shah skriver.

5 dage siden
Nicklasuser/960498
Nicklasuser/960498

Det er jo sådan de gør nu... hvis det er en helaftensfilm, så koster den mere end hvis den er normal eller forlænget spilletid

5 dage siden
jørgen

kommer til at koste biografer livet tror jeg

1 uge siden
Ramonuser/167848
Ramonuser/167848

...nu glæder jeg mig bare til at se om Tenet kan udfordre disse Top 3, som for alvor har brændt sig fast, fordi de rammer plet på alle sanser!

1 uge siden

Aktive debatter