Cookie- og Privatlivspolitik
Game of Thrones-stjernernes kommende film

Game of Thrones-stjernernes kommende film

Serien slutter... stjernerne bliver!

Stem op!
18
Stem ned!
0
(reset)

Er du en af de mange millioner, der venter spændt på afslutningen af HBO’s hitserie, og samtidig bliver trist ved tanken om ikke at skulle se på de mange elskede og hadede karakterer? Fortvivl ikke. Vi giver dig her en liste over nogle af de mange stjerners kommende film.


Peter Dinklage - Tyrion Lannister.  
Han er den karakter, der har medvirket i flest episoder af serien, og en sand fanfavorit. Når GoT slutter, må vi dog i første omgang nøjes med skuespillerens stemme. Han medvirker nemlig i de to kommende animationsfilm The Angry Birds Movie 2 og The Croods 2, hvor han henholdsvis lægger stemme til Mighty Eagle og Phil Betterman.


Nikolaj Coster-WaldauJamie Lannister
Den suverænt største af de i alt fire (fem hvis man tæller Frank Hvam med) danske stjerner fra Game of Thrones. En absolut hovedkarakter med et lidt, skal vi sige, specielt forhold til sin søster.

Jamie har gennemgået en vild udvikling; i serienes begyndelse bliver han introduceret som 'The King Slayer', og efter sit møde med Brienne of Tarth, bliver han mere sympatisk. Og der er meget mere Nikolaj Coster-Waldau på vej; i filmen Selvmordsturisten spiller han forsikringsagenten Max, der skal opklare en vanskelig sag om en gift mands forsvinden. Senere er Waldau også aktuel herhjemme – nemlig i Ole Christian Madsens film ’Notat’, der fortæller historien om det danske terrorangreb i 2015.

Emilia Clarke - Daenerys Targaryen
Skuespillerinden bag den fantastiske karakter med de sejeste børn, man kan forestille sig, vender tilbage i en noget anden genre, når hun til november medvirker i julefilmen Last Christmas opkaldt efter Whams ikoniske sang. Filmen er instrueret af manden bag 'Bridemaids' og vil byde på masser af julehygge samt nye sange fra netop Wham!

 

Sophie TurnerSansa Stark
En af de få overlevende fra Stark-familien og en af de karakterer, der har været igennem de mest forfærdelige ting; hendes far blev halshugget, mens hun stod hjælpeløs ved siden af, efterfølgende bliver hun gift med en af seriens mest hadede karakterer – Kong Jofrey. Det lykkedes hende at flygte med hjælp fra Littlefinger, blot for at blive kastet i armene på den forfærdelige Ramsey Bolton.

Sophie Turner vender faktisk tilbage i en anden plaget karakter til sommer, nemlig som mutanten Jean Gray, der vil være hovedrollen i den kommende superheltefilm X-Men: Dark Phoenix.


Maisie Williams Ayra Stark
Sansas lillesøster har været den mest utrolige rejse og har udviklet sig til at være en af seriens mest handlekraftige personer. Drevet af tanken om hævn på de mennesker, der står bag de mange Stark-drab, har hun taget livet af adskillige af seriens skurke.

Maisie Williams er, ligesom sin fiktive søster Sophie Turner, aktuel i en kommende X-Men film. X-Men: The New Mutants er dog en mere uhyggelig superheltefilm, end det vi er vant til.


Gwendoline Christie Brienne of Tarth
Hun dukkede nærmest op ud af det blå og blev på rekordtid en højtelsket karakter med det enkelte mål at beskytte Lady Stark. Hun bliver sendt afsted med Starks ærkefjende Jamie Lannister, med hvem hun udvikler et uventet, stærkt bånd med.

Næste gang vi støder på den høje skuespillerinde, er, når hun er med i filmatiseringen af Charles Dickens roman The Personal History of David Copperfield.

Jerome Flynn – Bronn
Tyrion Lannisters ledsager gennem det meste af serien, bliver splittet da Tyrion flygter efter sin dødsdom. Han bliver Jamies personlige fægtetræner. Jerome Flynn bliver igen aktuel, når Keanu Reeves vender tilbage i John Wick 3.

Ben Crompton – Eddison Tollett
Måske ikke en af de mest markante karakterer fra GoT. Ikke desto mindre har han overlevet og medvirket i 30 episoder. Når serien slutter, kan Crompton opleves i dramaet  Peterloo, der er baseret på den sande historie om Peterloo-massakren i 1819, hvor britiske styrker angreb en fredelig demonstration i Manchester på St. Peters fields.

Bella Ramsey – Lyanna Mormont
Listens yngste stjerne på blot 15 år, har medvirket i fem afsnit, hvor hun bl.a. hjælper Jon Snow med soldater til hans hær. Hendes kommende film Judy, handler om den legendariske Judy Garland, der bliver spillet af Renée Zellweger.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Daniel Bentien

Mortal Kombat er lige nu planlagt til biografpremiere den 20. maj:

1 dag siden
Laila Finderup

Den film, jeg venter mest på, er helt klart Mortal Kombat. Som skulle have premiere i denne uge.

1 dag siden
Asgeruser/70414
Asgeruser/70414

vi ses

3 dage siden
Kattesjovuser/423704
Kattesjovuser/423704

Havde håbet at Wonder woman ville starte i biografen til maj. Den film havde jeg glædet mig til at se i biografen.

1 uge siden
Jemuser/635531
Jemuser/635531

Dette produkt er skørt nok til at blive lavet i virkeligheden

1 uge siden

Aktive debatter