Cookie- og Privatlivspolitik
Bringer Marvel vampyren Blade blodigt tilbage?

Bringer Marvel vampyren Blade blodigt tilbage?

Ser vi Wesley Snipes som R Rated vampyr?

Stem op!
43
Stem ned!
0
(reset)

I 1998 indtog vampyren Blade biograferne i skikkelse af en muskuløs Wesley Snipes med hugtænder. Den blev siden fulgt op af to spillefilm i 2002 og 2004. Nu lader det til, at karakeren bliver vakt til live – og det med den nu 56-årige Snipes i rollen igen.

Marvel skulle nemlig – hvis rygterne taler sandt - være igang med at planlægge en R rated Blade-film med den oprindelige vampyr i titelrollen.

Disneys CEO Bob Iger har da også meldt ud, at Marvel netop vil lave superheltefilm med R Rated-etiketten, hvilket som regel jo betyder både vold, blod og bandeord.

Det har man bl.a. set med de to succesfulde Deadpool-film samt i den mere afdæmpede, men ikke mindre voldelige Wolverine-film Logan.

Man kunne derfor spekulere i, om ikke det netop kunne blive en ny Blade-film. Det er i hvert fald, hvad en kilde tæt på det amerikanske medie We Got This Covered påstår – og desuden fortæller, at Snipes sandsynligvis vil være involveret i projektet. 

Herudover er det også rapporteret, at Disney allerede har et manuskript, hvor Blade træner sin datter – hvilket måske kan give samme dynamik, som man så mellem netop Wolverine og pigen Laura i ’Logan’. Men da det stadig er et tidligt udkast, kan alt stadig ske.

Snipes fortæller da også selv, at han har været i forhandlinger med Marvel gennem årene om netop at starte Blade-universet op på ny.
 
Men nej, der er ganske vist endnu ikke givet grønt lys til en ny og blodig omgang med Blade.

Det kunne måske blive en film i samme boldgade som netop 'Logan', der med dyster tone, brutal vold og ikke mindst blod tog gribende afsked med Wolverine og goddag til en ny generation.

Hvad siger du - vil du gerne se Wesley Snipes tilbage som Blade?

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
 
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.