Cookie- og Privatlivspolitik
Bringer Marvel vampyren Blade blodigt tilbage?

Bringer Marvel vampyren Blade blodigt tilbage?

Ser vi Wesley Snipes som R Rated vampyr?

Stem op!
37
Stem ned!
0
(reset)

I 1998 indtog vampyren Blade biograferne i skikkelse af en muskuløs Wesley Snipes med hugtænder. Den blev siden fulgt op af to spillefilm i 2002 og 2004. Nu lader det til, at karakeren bliver vakt til live – og det med den nu 56-årige Snipes i rollen igen.

Marvel skulle nemlig – hvis rygterne taler sandt - være igang med at planlægge en R rated Blade-film med den oprindelige vampyr i titelrollen.

Disneys CEO Bob Iger har da også meldt ud, at Marvel netop vil lave superheltefilm med R Rated-etiketten, hvilket som regel jo betyder både vold, blod og bandeord.

Det har man bl.a. set med de to succesfulde Deadpool-film samt i den mere afdæmpede, men ikke mindre voldelige Wolverine-film Logan.

Man kunne derfor spekulere i, om ikke det netop kunne blive en ny Blade-film. Det er i hvert fald, hvad en kilde tæt på det amerikanske medie We Got This Covered påstår – og desuden fortæller, at Snipes sandsynligvis vil være involveret i projektet. 

Herudover er det også rapporteret, at Disney allerede har et manuskript, hvor Blade træner sin datter – hvilket måske kan give samme dynamik, som man så mellem netop Wolverine og pigen Laura i ’Logan’. Men da det stadig er et tidligt udkast, kan alt stadig ske.

Snipes fortæller da også selv, at han har været i forhandlinger med Marvel gennem årene om netop at starte Blade-universet op på ny.
 
Men nej, der er ganske vist endnu ikke givet grønt lys til en ny og blodig omgang med Blade.

Det kunne måske blive en film i samme boldgade som netop 'Logan', der med dyster tone, brutal vold og ikke mindst blod tog gribende afsked med Wolverine og goddag til en ny generation.

Hvad siger du - vil du gerne se Wesley Snipes tilbage som Blade?

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

ALEX
DK?

Vides det om hvorvidt og hvornår filmene kommer til DK?

19 timer siden
Miss Hearts

Så kom en ny mere indholdsrig trailer til Downton.

19 timer siden
Jacob

Jeg må sige at jeg overrasket over det ikke er GoT-skaberne, der skal stå bag KOTOR-trilogien.

2 dage siden
Christian

De har allerede meldt ud da de begyndte optagelserne at dette vil være en reboot som starter hvor Terminator 2 slutter.

3 dage siden
Jacob

Det ser umiddelbart rigtig fedt ud, og super fedt at have Linda Hamilton tilbage. Hun er ikke blevet mindre krigerisk med årene.

3 dage siden

Aktive debatter