Cookie- og Privatlivspolitik
Oversigt: Events Februar 2019

Oversigt: Events Februar 2019

Særlige visninger i biografen

Stem op!
4
Stem ned!
0
(reset)

Her er et overblik over de mange events, biograferne byder på - udover de almindelige premierefilm.

Se mere herunder og køb dine billetter ved at klikke på de respektive biografer.

The Doors Live at The Bowl ’68
The Doors er på toppen af karrieren i den eneste komplette koncertoptagelse, der nogensinde er lavet af det kontroversielle superband. Nu, i forbindelse med deres 50 års jubilæum, er produceren Bruce Botnick, gået i studiet for at lave en remastered udgave.
Hvornår: 24/2, 25/2 
Hvor: CinemaxX København, CinemaxX Odense, CinemaxX Aarhus

Cirkus
Den romantiske komedie ’Cirkus’ fra 1928 har ikke alene Charlie Chaplin i hovedrollen, men også både i instruktørstolen og bag manuskriptet. 
Chaplin spiller i den sort/hvide stumfilm en vagabond, hvor det går hverken værre eller bedre end, at han beskyldes for lommetyveri, så han har snart politiet på nakken.
Hvornår: 18/2 kl. 19:00
Hvor: NFBio Imperial

Surf FilmNight
Vi trækker i våddragten og følger en gruppe legendariske surfere, der fortæller om deres liv som professionelle surfere. Gennem interviewes og private filmklip kommer vi med bagom kulissen, og hører om surfernes barndom, venskab, det hektiske liv på nordkysten af Oahu og drømmen om at vinde verdensmesterskabet.
Hvornår: 19/2 
Hvor: CinemaxX Aarhus 


Spar Dame fra Royal Opera House
Tjajkovskijs intense opera vender tilbage til Londons Royal Opera House i en opsætning, som allerede har fået fem-stjernede anmeldelser i Amsterdam. Handlingen er sat til at foregå i 1890, det år hvor operaen havde premiere. Aleksandrs Antonenko og Eva-Maria Westbroek står i forgrunden for de medvirkende og for Royal Opera Chorus, som bliver dirigeret af Antonio Pappano, Royal Operas musikchef. Og der serveres et glas bobler i pausen.
Hvornår: 19/2 
Hvor: CinemaxX København 

Oscar 2019 – Live
Årets største filmfest med Green Book som opvarmning, gratis popcorn hele natten og en dejlig gang natmad.
Hvornår: 24/2 kl. 22.00 
Hvor: CinemaxX KøbenhavnCinemaxX Aarhus, NFBio Imperial, NFBio Dagmar, NFBio Esbjerg, NFBio Aarhus C, NFBio Aalborg Kennedy, NFBio Odense, Atlas Biografen, Valby Kino

The Dark Knight
Gense eller se for første gang en af de mest elskede superheltefilm nogensinde, Christopher Nolans 'The Dark Knight' til 60 kr. Vises uden undertekster.
Hvornår: 25/2, kl. 20:30
Hvor: NFBio Imperial, NFBio Aalborg City SydNFBio EsbjergNFBio Randers

The Hate U Give
Den unge Starr lever i to forskellige verdener, det fattige ghettomiljø hvor hun er vokset op, og den rige hvide skole hun går på. Hendes liv bliver vendt på hovedet, da hun ser sin barndomsven blive skudt af en politimand. Starr oplever pres fra alle sider, og må nu finde sin egen stemme og kæmpe for retfærdighed. 
Hvornår: 25/2
Hvor: NFBio Palads, NFBio Lyngby, NFBio Field's, NFBio Randers, NFBio Aalborg Kennedy, NFBio Odense, NFBio Esbjerg, NFBio Kolding, NFBio Herning, NFBio Waves, NFBio Køge, NFBio Hillerød, NFBio Nykøbing Falster, NFBio Taastrup, NFBio Frederikssund, NFBio Næstved 

 

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Jacob

Jeg er lidt spændt på hvor mange skurke der vil være med, for udover Catwoman og The Penguin, så rygtes at flere også vil dukke op.

5 timer siden
Michael

Catwoman tror jeg Maisie Williams ville være et rigtig godt bud, passer fint sammen med Robert Pattinson også har hun vidst også lidt stunt erfarin

6 timer siden
habill

du modsiger fuldstændig dig selv. SLJ beviste at folk er ligeglade med farven, at du ikk ka se udover det er dit problem.

8 timer siden
habill

svært at sige. det lyder ikke som et godt match, men hvem ved. måske han rammer den alligevel. hvis ben affleck fik chancen, så hvorfor ikk.

8 timer siden
Oliver

Så når i siger de har fundet sine skurke er det faktisk stadig bare et skud i tågen?

14 timer siden

Aktive debatter