Cookie- og Privatlivspolitik
Guide til vinterferiens familiefilm

Guide til vinterferiens familiefilm

 Feriens film til de mindste 

Stem op!
8
Stem ned!
0
(reset)

Når vinterferien starter på fredag, er det tid til at tage i biografen. Der er som altid et bredt udbud af film for de mindste og andre med barnlige sjæle. Vi giver dig her et overblik over de film du og dine børn ikke må gå glip af.


Sådan Træner du din Drage 3
I den tredje og sidste film om Vikingen Hikke og hans drage, natskyggen Tandløs, er Bersærkø blevet et fredeligt sted at bo. Men idyllen brydes af den berygtede dragejæger Gimmel, der har svoret at dræbe alle natskyggedrager.Lego filmen 2
Filmens handling foregår fem år efter begivenhederne i den første film, LEGO Filmen – Et Klodset Eventyr. Denne gang står indbyggerne i Klodsby over for en ny udfordring i form af en DUBLO-invasion fra det ydre rum. Vennerne Emmet, Lucy og Batmans kamp mod invasionen fører dem på en magisk rejse til fjerntliggende og uudforskede verdener.Vilde Rolf Smadrer Internettet
I opfølgeren til Vilde Rolf fra 2012 foregår handlingen i en visualiseret internetverden, hvor spilfigurerne Rolf og Vanilje von Schlick har levet i deres arkadespil i seks år, da rattet til deres bilspil pludselig går i stykker. I deres forsøg på at fixe spillet kommer de på en spændende rejse i det enorme WWW.


Skammerens Datter II: Slangens Gave
Eventyret følger pigen Dina, der har arvet sin mors overnaturlige og magiske skammerevner. Dina lever et liv på flugt fra den onde Drakan, der har overtaget magten i Dunark. Dina møder en mystisk mand, der påstår at være hendes far. Da Dinas bror tages til fange, slår hun sig sammen med faderen i forsøg på at redde sin bror.

 

Mary og Troldkvindens Blomst
Mary er en helt almindelig pige, som har svært ved at falde til på landet uden eventyr eller nye venner. Da hun en dag følger efter en kat, opdager hun en lysende blomst og et gammelt kosteskaft. Kosteskaftet kan flyve og tager hende med over skyerne til en magisk skole for troldmænd og troldkvinder. Her lurer skumle planer på den ellers fortryllende overflade.Mary Poppins vender tilbage
Denne musicalfilm, der er en direkte efterfølger til klassikeren med Julie Andrews fra 1964, foregår i et depressionsramt London, hvor søskendeparret Michael og Jane Banks pludseligt får besøg af den fortryllende Mary Poppins, der var deres barnepige 20 år tilbage. 


Spider-Man: Into the Spider-Verse
I denne nye, utraditionelle version af den klassiske fortælling om Spider-Man bliver den unge afroamerikaner Miles Morales bidt af en radioaktiv edderkop, som giver ham superkræfter. De nye kræfter bliver nyttige, da en superskurk truer med at udrydde virkeligheden. 


Ternet Ninja
Hvis du stadig ikke er blandt de omkring 660.000 der har set Anders Matthesens animationsfilm 'Ternet Ninja', så tag de større børn med i biografen og oplev filmen, der handler om drengen Aske, der får en ternet ninja-dukke i fødselsdagsgave af sin Onkel Steward. Den ternede ninja viser sig at være levende, livsfarlig og besat af tanken om at hævne drabet på en lille thailandsk dreng.
 

 

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

DJN
Nej
DJN

Både Lady in the Water og The Happening er langt bedre end både The Visit (seriøst?

1 dag siden
DJN
Har
DJN

kun set ham i The Broken, så det må være den :D

1 dag siden
Shah Bazidas

Hvornår kan vi sigte efter at skulle købe billetter? :-)

1 uge siden
FilmFyr
...

Læs hvad Shah skriver.

1 uge siden
Nicklasuser/960498
Nicklasuser/960498

Det er jo sådan de gør nu... hvis det er en helaftensfilm, så koster den mere end hvis den er normal eller forlænget spilletid

1 uge siden

Aktive debatter