Cookie- og Privatlivspolitik
Green Book er ”allerede en klassiker” og ”Viggo Mortensen er forrygende”

Green Book er ”allerede en klassiker” og ”Viggo Mortensen er forrygende

De første danske publikums-anmeldelser

Stem op!
15
Stem ned!
0
(reset)

Vi kunne for over en uge siden vise Viggo Mortensens Oscar-nominerede drama Green Book til en udsolgt sal i Aarhus. Aftalen var: De så filmen uden andre omkostninger end en anmeldelse bagefter.

Nu er flere af anmeldelserne tikket ind, og hermed kan vi afsløre de første danske publikumsreaktioner på en af årets mest ventede og allerede mest populære feel-good-film.

I kan læse et udsnit af anmeldelserne her, og vi kan afsløre, at ikke én eneste af dem var negativ. Med andre ord: 'Green Book' er en publikums-pleaser!

Green Book er aktuel i biografen - find dine billetter her:


PUBLIKUMS REAKTIONER:

Charlotte:
”En rigtig sjælevarmer for alle aldre, som kan opleve en både rørende, alvorlig og autentisk historie. Vores danske stolthed, Viggo Mortensen, er forrygende og overbevisende i sin rolle som Tony!”

Marx (5 stjerner):
”I kan godt glæde jer. Et drama, der ved, hvornår den må være sjov, og hvornår den ikke må. Skuespil, som vil få Oscar-statuetten til at jagte Mortensen og Ali, som en hund jagter en frisbee. Og i helhed én af de mest mindeværdige livshistorier, som Hollywood nogensinde har produceret. En vigtig film at lave og få set, i denne mærkelige periode, som menneskeheden befinder sig i.

Betina:
”Man kan ikke påstå at The Green Book byder på mange overraskelser, men den fungerer til gengæld upåklageligt på alle planer. Skuespillerne og især Viggo Mortensen spiller som en drøm, musikken og de maleriske scener fra 50’ rene bidrager til en fantastisk stemning og så fortæller den historien om et venskab mellem et umage par og at stå ved sig selv og sit ophav.”

Camilla:
”Årets film? Fantastisk feel-good film med humor samtidig med at et vigtigt problem adresseres.”

Tanjasl (5 stjerner):
”En af de film som er hjertevarm og hvor persongalleriet når ind under huden på en. Både Viggo Mortensen og Mahershala Ali spiller overbevisende. Historien er måske velkendt med to personer fra hver sin kulturelle baggrund som kolliderer i deres møde, men historien serveres med en stor nok portion humor og varme til, at det er uden betydning. Jeg var underholdt fra start til slut. Tak Kino.dk!”

Mathias (5 af 5 stjerner):
”Virkelig god performance fra begge skuespillere! Filmen føltes aldrig kedelig eller langtrukken, og var i det hele taget en virkelig behagelig overraskelse.

Sabrina:
”En helt igennem rørende og morsom film.”

Yasmin:
”’Green Book’ er en film alle bør se. Udover en fantastisk historie med helt fænomenalt skuespil så er dette i bund og grund en film om venskab på tværs af kultur, race og status. Det er en film, der får gang i hele følelsesregisteret… i mit hjerte allerede en klassiker.”

LYT OGSÅ TIL: Vores helt nye filmpodcast om Viggo Mortensen

Glenna (5 stjerner):
”Har netop set 'Green Book'. Fantastisk sød, sjov og rørende film.”

S. Rico (5 stjerner):
”Det er Driving Mrs. Daisy og My Fair Lady med omvendt fortegn, nyfortolket og tilsat tidens politiske korrekte budskaber omkring racisme og seksuelle minoriteter.

Filmen kan kritiseres for at være gammel vin på nye flasker. Der er ingen overraskelser. Alle scener går i lige præcis den retning, som man regner med. Men det gør ikke noget, for det er gjort med så meget charme og humor, at man bare lapper det i sig. Det hjælper selvfølgelig også en hel del, at Viggo Mortensen er forrygende som italiensk wise-guy fra 60'erne. Han gør det virklig overbevisende, og det er super sjovt at se ham folde sig ud i denne nye retning.

’Green Book’ er en dejlig old-school Hollywood feel good movie. I dette års Oscar-ræs er filmen det bedste bud på at opnå samme gode følelse, som vi sidste år fik med en anden Oscar-favorit, nemlig ’The Shape of Water’. Det er i hvert fald det indtryk jeg fik efter en forpremiere, hvor hele salen lod til at more sig kosteligt.”

 

Læs alle anmedelserne inde på filmens profil

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Olivia

Hej Kino.

Til min store nysgerrighed, vides det så på hvilket tidspunkt vinderen af best international film finder sted til showet?

4 timer siden
CINEMANDRUP

Sikke en herlig nyhed. Absolut yndlings franchise for mig.

1 dag siden
Daniel Bentien

Det kan ses på TV2 og streames på TV2 Play. Den røde løber starter kl. 00.30 dansk tid.

Mange hilsner
Daniel

2 dage siden
Rizzo

Men stadig ikke et kvæk om hvor man kan se showet i år. Kunne I ikke lige give et praj?

2 dage siden
Jeanette

Så mesterværket “Druk” igår. Magen til livsbekræftende film med so happy ending skal man lede længe efter.

4 dage siden

Aktive debatter