Får The Nightmare Before Christmas også en fortsættelse?

Disney overvejer at lave en opfølger til kult-klassikeren
Billede
(© Walt Disney Pictures)

Halloween og jul er to af de højtider som har flest film associeret med sig. Ved begge højtider er der ikke mange film, der er mere ikoniske end The Nightmare Before Christmas. Nu er der muligvis en efterfølger på trapperne. 

Ifølge det Disney-pålidelige medie Moviehole, er der snak om at "gøre noget med Nightmare Before Christmas - nok en efterfølger, men formentlig i live-action".

Da filmen om Jack Skellington og kompagni havde premiere i 1993, fik den ikke ligefrem folk til at strømme til billetlugerne, men sidenhen har den opnået kult-status.

Disney har i løbet af årene genudgivet filmen flere gange, og i Disneyland Californien er der sågar en rutsjebane med filmen som tema. Det ser altså ud til, at Disney anser filmen som et værdigfuldt brand. 

Filmselskabet har heller ikke været nærige med at lave remakes eller efterfølgere til deres øvrige film. Vi har i de seneste år set genindspilninger som Skønheden og Udyret, Eventyret om Askepot og Junglebogen, mens vi inden for det næste halve år får lov at se titler som Dumbo, Alladin og Løvernes Konge

Nightmare's idémand og producer, Tim Burton, er manden bag den næste film i live-action rækken, når hans film Dumbo får premiere d. 28 marts.