Cookie- og Privatlivspolitik
Får The Nightmare Before Christmas også en fortsættelse?

Får The Nightmare Before Christmas også en fortsættelse?

Disney overvejer at lave en opfølger til kult-klassikeren

Stem op!
3
Stem ned!
0
(reset)

Halloween og jul er to af de højtider som har flest film associeret med sig. Ved begge højtider er der ikke mange film, der er mere ikoniske end The Nightmare Before Christmas. Nu er der muligvis en efterfølger på trapperne. 

Ifølge det Disney-pålidelige medie Moviehole, er der snak om at "gøre noget med Nightmare Before Christmas - nok en efterfølger, men formentlig i live-action".

Da filmen om Jack Skellington og kompagni havde premiere i 1993, fik den ikke ligefrem folk til at strømme til billetlugerne, men sidenhen har den opnået kult-status.

Disney har i løbet af årene genudgivet filmen flere gange, og i Disneyland Californien er der sågar en rutsjebane med filmen som tema. Det ser altså ud til, at Disney anser filmen som et værdigfuldt brand. 

Filmselskabet har heller ikke været nærige med at lave remakes eller efterfølgere til deres øvrige film. Vi har i de seneste år set genindspilninger som Skønheden og Udyret, Eventyret om Askepot og Junglebogen, mens vi inden for det næste halve år får lov at se titler som Dumbo, Alladin og Løvernes Konge

Nightmare's idémand og producer, Tim Burton, er manden bag den næste film i live-action rækken, når hans film Dumbo får premiere d. 28 marts. 

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Reyam

Once upon a time in Hollywood handler for det meste, om sharon tate’s mord? Så du overhovedet traileren, det slet ikke en komedie.

1 dag siden
magicthe

Tak for en virkelig fin artikel om et af de (mange) postmoderne mesterværker.

1 dag siden
Felix

Desuden har jeg set 11-års film der havde dansk tale før.

1 dag siden
Rasmus/Musen

De første reaktioner på filmen lyder jo forbløffende alle sammen! Bare jeg også kunne se filmen nu, :-/.

2 dage siden
LeifLoevgreen

Det kunne da være rigtig godt at se en Star Trek film på den måde. :)

2 dage siden

Aktive debatter