5 film du skal se i februar

Viggo, Liam, Vilde Rolf, LEGO og robotter
Billede
(© Nordisk Film)

Februar byder på masser af nye film - med alt fra drama, komedie og sci-fi til animation og Oscar-favoritter.

De fem film, som kino.dk-brugerne ser mest frem til gemmer på to fortsættelser, Liam Neeson, Viggo Mortensen og masser af robotter!

Gennemsnittet er beregnet ud fra, hvor meget kino.dk’s brugere glæder sig til en kommende film på en skala fra et til seks.

Er du enig i vurderingerne? Du kan selv påvirke listen ved at gå ind og afgive eller ændre din stemme.

Vilde Rolf smadrer internettet (87%)
Fortsættelsen til Vilde Rolf fra 2012, hvor spilfigurerne Rolf og Vanilje von Schlick har levet i deres arkadespil i seks år, men pludselig går Vaniljes bilspil i stykker. De må skaffe et nyt rat, og det bringer dem ud på internettet, hvor de skal købe et nyt. Deres trygge hverdag i det lille arkade spil bliver udskiftet med en efterforskning af det enorme www, hvor den sender masser af ironiske jokes afsted til vores daglige forbrug af de digitale medier.

LEGO Filmen 2 (88%)
Klar til vinterferien er de klodsede figurer fra LEGO-universet tilbage - lige så skævt og tosset som første gang. I 'LEGO Filmen 2' truer en DUPLO-invasion med at knuse Klodsby, derfor må Emmet, Lucy, Batman og deres venner finde en måde at stoppe dette på og genoprette freden i LEGO-universet. Det tager dem på noget af eventyr til fjerne galakser.

Alita: Battle Angel (88%)
James Cameron, manden bag Avatar og The Terminator, har slået sig sammen med filmskaber Robert Rodriguez til et nyt science fiction-brag. 'Alita: Battle Angel' handler om den kvindelige cyborg Alita, der ingen hukommelse har efter at være blevet sat sammen af dr. Ido. Alita ender som dusørjæger, alt imens at hendes mystiske fortid ser ud til at indhente hende.

Cold Pursuit (89%)
Liam Neeson spiller Kraftidioten i genindspilningen af den norske film af samme navn. Han er sneplovsmanden Niels, hvis søn myrdes af en narkohandler, hvilket sætter den ellers rolige mand ud på et vildt hævntogt. Filmen ligger sig tematisk op ad Taken, men er fyldt med sort skandinavisk humor.

Green Book (90%)
Viggo Mortensen er i front for denne drama-komedie, hvor han spiller den italienske dørmand, Tony Lip, der får sin sag for og udfordret sine fordomme, da han skal køre den afroamerikanske pianist, Don Shirley, rundt i sydens USA. Filmen har scoret 5 Oscar-nomineringer, og har også True Detective-aktuelle Mahershala Ali på rollelisten.