Cookie- og Privatlivspolitik
5 film du skal se i februar

5 film du skal se i februar

Viggo, Liam, Vilde Rolf, LEGO og robotter

Stem op!
13
Stem ned!
0
(reset)

Februar byder på masser af nye film - med alt fra drama, komedie og sci-fi til animation og Oscar-favoritter.

De fem film, som kino.dk-brugerne ser mest frem til gemmer på to fortsættelser, Liam Neeson, Viggo Mortensen og masser af robotter!

Gennemsnittet er beregnet ud fra, hvor meget kino.dk’s brugere glæder sig til en kommende film på en skala fra et til seks.

Er du enig i vurderingerne? Du kan selv påvirke listen ved at gå ind og afgive eller ændre din stemme.

Vilde Rolf smadrer internettet (87%)
Fortsættelsen til Vilde Rolf fra 2012, hvor spilfigurerne Rolf og Vanilje von Schlick har levet i deres arkadespil i seks år, men pludselig går Vaniljes bilspil i stykker. De må skaffe et nyt rat, og det bringer dem ud på internettet, hvor de skal købe et nyt. Deres trygge hverdag i det lille arkade spil bliver udskiftet med en efterforskning af det enorme www, hvor den sender masser af ironiske jokes afsted til vores daglige forbrug af de digitale medier.

LEGO Filmen 2 (88%)
Klar til vinterferien er de klodsede figurer fra LEGO-universet tilbage - lige så skævt og tosset som første gang. I 'LEGO Filmen 2' truer en DUPLO-invasion med at knuse Klodsby, derfor må Emmet, Lucy, Batman og deres venner finde en måde at stoppe dette på og genoprette freden i LEGO-universet. Det tager dem på noget af eventyr til fjerne galakser.

Alita: Battle Angel (88%)
James Cameron, manden bag Avatar og The Terminator, har slået sig sammen med filmskaber Robert Rodriguez til et nyt science fiction-brag. 'Alita: Battle Angel' handler om den kvindelige cyborg Alita, der ingen hukommelse har efter at være blevet sat sammen af dr. Ido. Alita ender som dusørjæger, alt imens at hendes mystiske fortid ser ud til at indhente hende.

Cold Pursuit (89%)
Liam Neeson spiller Kraftidioten i genindspilningen af den norske film af samme navn. Han er sneplovsmanden Niels, hvis søn myrdes af en narkohandler, hvilket sætter den ellers rolige mand ud på et vildt hævntogt. Filmen ligger sig tematisk op ad Taken, men er fyldt med sort skandinavisk humor.

Green Book (90%)
Viggo Mortensen er i front for denne drama-komedie, hvor han spiller den italienske dørmand, Tony Lip, der får sin sag for og udfordret sine fordomme, da han skal køre den afroamerikanske pianist, Don Shirley, rundt i sydens USA. Filmen har scoret 5 Oscar-nomineringer, og har også True Detective-aktuelle Mahershala Ali på rollelisten.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Carsten Gottliebuser/133896

så lidt

Carsten Gottliebuser/133896

Iron Sky:The coming Race er blevet aflyst filmz skrev en artikel om at den ikke får iograf premiere 2 dage før i lagde denne her ind med 5 film du skal se i februar.

https://filmz.dk/the-coming-race-droppet-iron-sky-2-faar-ikke-dansk-prem...

Daniel Hartvig Nielsen

Tak for tippet. Den er fjernet :)

Mvh.
Hartvig, kino.dk

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Rasmus/Musen

Hvis Jurrasic World-teamet begynder at lave endnu flere af sådan nogle kortfilm(eller bare film i det hele taget), så er jeg totalt klar på at se d

6 timer siden
Michael

også før Avengers: Infinity war?

8 timer siden
Jacob

... scenen passer ind i Black Widow, så har jeg ikke noget problem med genbrug.

19 timer siden
Johan

Nu har jeg ikke set filmen endnu, men jeg vil mene det er på tide han bliver belønnet for sin indsat i Hollywood. Brad Pitt er for vild!

1 dag siden
Antaeus

Jeg har efterhånden set en del toplister over de animerede Disneyfilm fra en lang række personer.

1 dag siden

Aktive debatter