Cookie- og Privatlivspolitik
Ugens premierefilm

Ugens premierefilm

Superhelte-trilogi afsluttes, Timothée Chalamet på afvænning og Jennifer Lopez på jobjagt

Stem op!
9
Stem ned!
0
(reset)

Ugens tre premierefilm har lidt til en hver smag - hvad end du er til superhelte med Glass, rørende drama i Beautiful Boy eller romantisk komik med Second Act

Se dem i biografen fra den 17. januar og find dine billetter herunder.

Glass
Superhelte-thrilleren ’Glass’ er tredje del i trilogien med Split og Unbreakable - alle skrevet og instrueret af M. Night Shyamalan. Den usårlige Dunn (Bruce Willis), den udspekulerede Mr. Glass (Samuel L. Jackson) og den personlighedsforstyrrede Kevin Crumbel (James McAvoy) indlægges alle tre på en anstalt for folk med helte- og skurke-komplekser. De to bad guys slår sig sammen, og den eneste som kan stoppe dem er Dunn.

Beautiful Boy
I dramaet 'Beautiful Boy' bliver den unge teenager Nic fanget i stoffernes klør. På sidelinjen prøver hans magtesløse far, David (Steve Carell) at hjælpe sin søn, der kommer længere og længere ud. Filmen sætter fokus på misbrugets grumme væsen, og den desperate kamp for at blive stoffri - også selvom alle de rigtige rammer er tilstede. I hovedrollen ses stjernefrøet Timothée Chalamet, der allerede har scoret en Golden Globes-nominering for sin opofrende rolle som Nic.

Second Act
Den romantiske komedie 'Second Act' handler om den 43-årige Maya (Jennifer Lopez), der kun ønsker sig én ting... en forfremmelse. Efter 15 år som butiksassistent er hun klar til at komme videre. Muligheden byder sig, da hun pludselig bliver kaldt til samtale på et fint chefjob. Hun imponerer straks med sin viden og erfaring. Nogen har dog pyntet på Mayas CV, så nu skal hun både klare jobbet og holde sin fortid skjult.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Jakobuser/341987
Jakobuser/341987

1. På IMDB får den 5.6

10 timer siden
Stine Teglgaard

På IMDb er det en komedie. Og da jeg så filmen, var det en komedie... og et drama. Du snakker om dit indtryk af filmen ud fra traileren.

15 timer siden
monauser/961004
monauser/961004

jeg har ikke fundet det endnu??

17 timer siden
Camie

Uhh altså, den havde jeg helt glemt. Man får helt lyst til at se den igen.

20 timer siden
Jacob

Jeg tror virkelig at DC har fat i den lange ende med deres nye Elseworlds, og muligvis kan det blive en ligeså stor præstation som i The Dark Knigh

1 dag siden

Aktive debatter