Cookie- og Privatlivspolitik
Nu genindspiller Disney også Klokkeren fra Notre Dame

Nu genindspiller Disney også Klokkeren fra Notre Dame

Nyeste animationsfilm der skal filmatiseres

Stem op!
17
Stem ned!
0
(reset)

Walt Disney har netop tilføjet endnu en animationsfilm, der skal genindspilles med ægte mennesker af kød og blod. Nemlig Klokkeren fra Notre Dame fra 1996. 

Den originale familiefilm bygger på Victor Hugos klassiske roman om den misdannede, men godhjertede, klokker Quasimodo, der lever højt over Paris tage i klokketårnet til Notre Dame-katedralen. 

Josh Gad er pt. sat til at producere, men om skuespilleren også vil medvirke, vides endnu ikke. Alt kan ske med en god del makeup, således kan også en af Hollywood-førsteelskere påtage sig den bærende rolle.

Synge skal han dog kunne! Da den nye udgave også bliver en musical - på samme måde som Skønheden og udyret var det, og den kommende Løvernes konge bliver det. 

Læs også: Guide til alle de kommende Disney-genindspilninger.

Originalen blev instrueret af Skønheden og udyret-instruktørerne Gary Trousdale og Kirk Wise, men blev aldrig samme kæmpe succes - måske fordi den var for mørk og lidt for brutal.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Jimmy

Gad vide hvornår der kommer en RIGTIG Disneyfilm!
Savner Animation!
Bevars Live Action versionerne er da flotte, men de slår ikke Originalerne..

Mickey

Den her bliver svær at ramme plet på. For ja, originalen var mørk og brutal, hvilket var grunden til at den var så elsket, og fik den tunge legacy -til trods for at den ikke var en kæmpe kommerciel succes. Klokkeren Fra Notre Dame er nok den hårdeste Disney-film at se, da den simpelthen rammer så mange tragiske punkter, og som barn husker jeg selv hvordan jeg ikke kunne se filmen mere end den ene gang, da den var så virkelig og sørgelig på mange måder. Musikken var tilmed uovertruffen, og stadigvæk blandt Disney's absolut flotteste scores.
Jeg tvivler på at Disney igen vil gå i den mørke retning med historien i et remake, så jeg regner ikke med samme vilde oplevelse.... Men håber da på det bedste :)

Stine Teglgaard

Sætningen henviser til, den person der, når vi når så langt, får rollen som Quasimodo. Ikke til Josh Gad :-)

MVH Stine
kino.dk

Patricia

Han synger både i live action beaty and the beast og ligger stemme til Olaf fra Frozen på engelsk hvor han også synger??

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Jacob

... scenen passer ind i Black Widow, så har jeg ikke noget problem med genbrug.

2 timer siden
Johan

Nu har jeg ikke set filmen endnu, men jeg vil mene det er på tide han bliver belønnet for sin indsat i Hollywood. Brad Pitt er for vild!

10 timer siden
Antaeus

Jeg har efterhånden set en del toplister over de animerede Disneyfilm fra en lang række personer.

1 dag siden
Thomas

I Marvel filmene fik Scarlet Witch og Quicksilver først deres superkræfter efter den første Avengers film, ved hjælp af Hydra og Lokes scepter.

1 dag siden
rene

Syntes på denne list at Munich er en af de dårligst film sammen med Amistad, og Tintin fandt jeg virkelig underholdne

1 dag siden

Aktive debatter