Cookie- og Privatlivspolitik
De bedst sælgende film i 2018 - på verdensplan

De bedst sælgende film i 2018 - på verdensplan

Superhelte, dino'er og Tom Cruise

Stem op!
11
Stem ned!
0
(reset)

Kalenderen skriver 2019, og det er dermed tid til at gøre status for billetlugerne i 2018. Tallene for USA og på verdensplan er ude - se den danske top 25 her.

Flere steder i verden har biograferne slået omsætningsrekorder, og i følge analysevirksomheden Comscore forventes det, at det globale billetsalg vil være 2,7%  bedre end i 2017. 

De to toplister beviser i den grad, at 2018 var superheltenes år. 6 ud af 10 film er nemlig superheltefilm, mens resten af listens pladser er besat af andre franchisefilm.*

Top 10 - USA

1. Black Panther - $700 mio.
2. Avengers: Infinity War - $678 mio.
3. De Utrolige 2 - $608 mio.
4. Jurassic World 2: Fallen Kingdom - $416 mio.
5. Deadpool 2 - $318 mio.
6. Grinchen - $267 mio.
7. Mission: Impossible 6 - Fallout - $220 mio.
8. Ant-Man and the Wasp - $216 mio.
9. Aquaman - $215 mio.
10. Solo: A Star Wars Story - $213 mio.

Top 10 - Internationalt

1. Avengers: Infinity War - $2,048 mio.
2. Black Panther - $1,346 mio.
3. Jurassic World 2: Fallen Kingdom - $1,304 mio.
4. De Utrolige 2 - $1,242 mio.
5. Venom - $855 mio.
6. Aquaman - $822 mio.
7. Mission: Impossible 6 - Fallout $791 mio.
8. Deadpool 2 - $735 mio.
9. Bohemian Rhapsody - $703 mio.
10. Fantastiske skabninger: Grindelwalds forbrydelser - $629 mio.

*Listerne er baseret på tal fra boxofficemojo.com.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Michaeluser/602568

"6 ud af 10 film er nemlig superheltefilm, mens resten af listens pladser er besat af andre franchisefilm."

Bohemian Rhapsody er altså en franchisefilm? Der kan man bare se.

Og i Kino.dk's seneste reklame mail kan man læse at "The Mule" er Clint Eastwoods "sidste film". Nåh, jeg vidste ikke han var hverken død eller pensioneret...

Jeg ved godt man ikke skal forvente noget fra sites som Kino.dk, men helt ærligt. Jeg syntes sgu det er sørgeligt at være så ringe som I er. Hvis man ikke vil tage sit projekt alvorligt, så nedlæg det. Alt andet er manglende respekt for sit arbejde.

Anton Berg

Så slap dog af. Der er vigtigere problemstillinger ude i verdenen end et par minimale udtryks-/trykfejl..

Isabella

Jeg hørte engang at film blive produceret efter hvad der forventes hvad vi gerne vil se, hvilket giver mening for at filmene skal have succes.. Men jeg har på samme tid siden gymnasiet tænkt, hvorfor har vi behov for alle de superheltefilm? Jeg er selv vild med at se dem, og kan ikke vente på at se de næste i det kommende år, men jeg undres stadig.. For eksisterer vi i en verden hvor vi har et behov for superhelte at se op til?
Jeg er glad for at se andre film på listen, men er forundret over hvordan mange remakes der bliver lavet, og stadig har succes, som Jurassic park, som ikke helt er en remake, men stadig..
Jeg glæder mig til et nyt film år!

Jen Headuser/1439276

Der er ikke særligt meget mening i din besked. Du svarer sådan set på dit eget spørgsmål, når du selv siger, at du glæder dig til at se de næste superhelte film, efter et spørgsmål om, om vi egentligt har brug for dem.
I realiteten har vi ikke brug for dem, nej. Vi har faktisk ikke brug for spillefilm eller underholdning, men vi indtager det, fordi vi hver især har brug for det i én eller anden form. Om det så er i form af superheltefilm, remakes eller originale film er en personlig smagssag, men der er ikke noget forkert i at se og ønske superheltefilm, eller at denne type film bliver produceret til dem, der ønsker det. Hvis man ikke ønsker superhelte, så skal man heller ikke investere sine penge i dem.

Isabella

Det er op til folk selv om de vil se dem ja, og det at jeg selv er fan synes jeg ikke besvare mit spørgsmål.. Superhelte eller bare helte har været en del af menneskets underholdning fra tilbage til det gamle Grækenland, hvilket jeg tænker bare kunne betyde at vi som menneske muligvis har et behov for et ideal at se op til, som med tiden ændre sig. Jeg undres bare og kunne være andre havde samme tanke, jeg er ked af hvis du synes det er meningsløst. Der kunne godt være en større mening bag hvor man kunne lave en film analyse hen a la litteratur historisk analyse og komme frem til noget mere konkret.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Jørgen

Det lyder meget spændende.

1 time siden
Yasmin

Det kan på ingen måde være nemt, men er stolt af at han tager et bevidst valg. Mere af det! Desuden er han skøn og sjov alene.

7 timer siden
Lars Michael

Jeg har altid sagt for sjov, at Mads Mikkelsen minder meget om Poul Reinhardt HVORFOR DET ville nogle sige.

2 dage siden
Morten

Det kommer Rian heller ikke til. Ingen i Disney har tiltro til ham, på nær Kathleen Kennedy og hun er på vej ud.

4 dage siden
Morten

Rian kommer aldrig til at lave en star wars film. Han alene er skyld i Disney har mistet penge og hans film var tæt på et flop.

4 dage siden

Aktive debatter