Cookie- og Privatlivspolitik
Bekræftet: Bodyguard-skuespiller er på tale som ny James Bond

Bekræftet: Bodyguard-skuespiller er på tale som ny James Bond

Madden, Richard Madden

Stem op!
11
Stem ned!
0
(reset)

Hvis du er en af dem, der har slugt den Golden Globe-vindende tv-serie 'Bodyguard' på Netflix, så er det her måske gode nyheder.

Produceren bag BBC's hit-serie har nemlig netop bekræftet til avisen The Daily Mail, at en sæson 2 afhænger af, om hovedrolleindehaveren Richard Madden får en helt anden rolle istedet. Nemlig rollen som Agent 007.

Skulle han få rollen, er han den første skotte til at spille Bond siden Sean Connery, og det er da også helt i tråd med, at roman-karakteren har en far fra Skotland.

Læs også: Alt vi ved om Bond 25

Den 32-årige skotte har før været på tale til at blive Daniel Craigs arvtager, men det er første gang, at så konkrete kommentarer kommer på bordet.

Indtil da kan vi alle gå og vente på mere nyt om den kommende 'Bond 25', der selvfølgelig atter har Craig i den centrale rolle som den britiske agent.

Den næste 007-film, Bond 25, får premiere den 13. februar 2020.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
JLub

Hvis han skal spille Bond, så må man håbe at han får lov at have lidt mere humor end i Bodyguard, for det var en mangelvare.
Han var mere tør end en pakke knækbrød deri.

Mickey

jeg synes ikke at Richard Madden er den rette til at spille Bond. Jeg kan godt se hvorfor han er i spil til rollen, men i min optik, så ser ser han simpelthen for ung ud. Hab ligner stadigvæk en dreng, og Bond er altså en erfaren agent, en mand! Kan ikke se Bond som en ung knøs...
Mine top kandidater til rollen er stadigvæk
1. Jack Davenport
2. Richard Armitage
3. Orlando Bloom

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Hussein

En fantastik film, der viser hvad en mand vil gøre i en øde ø. Plus det Tom Hanks

6 timer siden
Slyngel

:-)

8 timer siden
Lars

Selvom Blinkende lygter ofre reciteres, kan der ikke være tvivl om Gladiators grandiose fremførelse og vildt fantastiske soundtrack.

1 dag siden
TheGreatAngel

En god huskeregel er, at det nok ikke behager jer at han er egoistisk, men som forfatter har man en vision og bliver den ikke fyldt op så meget eft

1 dag siden
TheGreatAngel

De har begge to været ude at sige at kontrakterne ikke bliver forlænget, fordi Jussi har haft nogle andre visioner til karakterne.

1 dag siden

Aktive debatter