Cookie- og Privatlivspolitik
Ugens premierefilm

Ugens premierefilm

Spider-Man, Aquaman, Christian IV & en episk romance

Stem op!
3
Stem ned!
0
(reset)

Midt i juleræset er det dejligt at vide, at der stadig er nogle gode film i biografen. I denne uge kan vi bl.a. løfte sløret for den længeventede Aquaman, nyt eventyr med en ny Spider-Man og dansk drama om Christian d. 4. 

Aquaman
Baseret på DC Comics' tegneserie af samme navn, som for første gang så dagens lys i 1941. Superheltefilmen fortæller oprindelseshistorien om halvguden Arthur Curry, som må tage til undervandsriget Atlantis, hvor hans halvbror Orm truer med at gå i krig med den menneskelige race, der ødelægger og forurener oceanerne. Aquaman drager på sit livs rejse med prinsessen Mera, og han bliver tunget til at se sin skæbne i øjnene og finde ud af, hvad han virkelig er født til at være. 

 

Cold War

Filmen foregår i efterkrigstidens Østeuropa, hvor passioneret kærlighed opstår mellem den iltre Zula og den stoiske Wictor. Zula kommer fra fattige kår, med lig i bagagen og ambitioner om at overleve for enhver pris. Da hun udvælges til at sprede budskabet om de kommunistiske værdier i en statsstøttet musik-trup, er målet om et bedre liv endeligt inden for rækkevidde. Men i truppen mødet Zula den ligeledes kreative, men langt mere idealistiske Wictor, og nye følelser blusser frem i den smukke temperamentfulde kvinde.

 

 

Spider-Man: Into the Spider-Verse
Animationsfilmen er en ny fortælling om Marvel-superhelten Spider-Man - men ikke i traditionel forstand. Filmen fokuserer på den unge afro-amerikaner Miles Morales, der prøver at finde sin vej igennem tilværelsen i Brooklyn, da han bliver bidt af en radioaktiv edderkop, som giver ham superkræfter. Det nye, store ansvar hviler tungt på den unge Spider-Mans skuldre. Da en superskurk står til at ville udslette den virkelighed, vi kender, får Miles hjælp af en aldrende Peter Park og alternative versioner af superrhelten fra nye dimension.Christian IV - den sidste rejse
Handlingen foregår i 1648, hvor Kong Christian IV er alvorligt syg, og med døden i hælene tager han mod København for at dø på Rosenborg Slot. Undervejs sender han bud efter sin ekskone Kirsten Munk, som han har holdt indespærret siden deres voldsomme skilsmisse. Kirsten skal underskrive en række anklagepunkter, så Christian kan få oprejsning og sikre sit eftermæle; men gensynet sætter ild til en fortid med utroskab og jalousi.

 

Bird Box
Science fiction-filmen handler om en mor og hendes to børn, som må flygte langs en flod for at prøve at finde sikkerhed efter en global katastrofe. Rejsen vanskeliggøres da familien må flygte med bind for øjnene for at undgå de ukendte rædsler. Kun én ting er sikker: hvis du ser ondskaben, så tager den dit liv. Filmen instrueres af danske Susanne Bier og har den Oscar-vindende skuespillerinde Sandra Bullock i hovedrollen.

 

The Rider
Dramaet handler om den unge cowboy Brady, der spiller en semi-autobiografisk karakter som rodeorytter ved siden af sin rigtige far og sin retarderede lillesøster. Efter en næsten fatal ulykke må Brady opgive rodeosporten, og han kæmper med at passe et job i et supermarked og forlige sig med sine forliste drømme. I ulmende varme farver bliver den hendøende westernverden skildret og tegner med usentimental empati et bevægende og næsten poetisk portræt af Brady.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

karina22

Super film. men det er en dårlig kopi! Jeg fandt stedet at se film af høj kvalitet. Jeg troede, at nogle af dem ville se det.

53 minutter siden
karina22

Super film. men det er en dårlig kopi! Jeg fandt stedet at se film af høj kvalitet. Jeg troede, at nogle af dem ville se det.

54 minutter siden
Jacob

I ‘LEGO: The Movie’ viste det hele sig at være et barns fantasi, og blandingen af animation og live-action var et uventet, sjovt twist.

10 timer siden
Rasmus/Musen

Filmen ser meget ud til at have den samme stil og tone som LEGO Filmen også havde efter den trailer der til filmen.

17 timer siden
Shellie

venter stadig på at den kommer!

1 dag siden

Aktive debatter