Cookie- og Privatlivspolitik
Ugens premierefilm

Ugens premierefilm

Spider-Man, Aquaman, Christian IV & en episk romance

Stem op!
3
Stem ned!
0
(reset)

Midt i juleræset er det dejligt at vide, at der stadig er nogle gode film i biografen. I denne uge kan vi bl.a. løfte sløret for den længeventede Aquaman, nyt eventyr med en ny Spider-Man og dansk drama om Christian d. 4. 

Aquaman
Baseret på DC Comics' tegneserie af samme navn, som for første gang så dagens lys i 1941. Superheltefilmen fortæller oprindelseshistorien om halvguden Arthur Curry, som må tage til undervandsriget Atlantis, hvor hans halvbror Orm truer med at gå i krig med den menneskelige race, der ødelægger og forurener oceanerne. Aquaman drager på sit livs rejse med prinsessen Mera, og han bliver tunget til at se sin skæbne i øjnene og finde ud af, hvad han virkelig er født til at være. 

 

Cold War

Filmen foregår i efterkrigstidens Østeuropa, hvor passioneret kærlighed opstår mellem den iltre Zula og den stoiske Wictor. Zula kommer fra fattige kår, med lig i bagagen og ambitioner om at overleve for enhver pris. Da hun udvælges til at sprede budskabet om de kommunistiske værdier i en statsstøttet musik-trup, er målet om et bedre liv endeligt inden for rækkevidde. Men i truppen mødet Zula den ligeledes kreative, men langt mere idealistiske Wictor, og nye følelser blusser frem i den smukke temperamentfulde kvinde.

 

 

Spider-Man: Into the Spider-Verse
Animationsfilmen er en ny fortælling om Marvel-superhelten Spider-Man - men ikke i traditionel forstand. Filmen fokuserer på den unge afro-amerikaner Miles Morales, der prøver at finde sin vej igennem tilværelsen i Brooklyn, da han bliver bidt af en radioaktiv edderkop, som giver ham superkræfter. Det nye, store ansvar hviler tungt på den unge Spider-Mans skuldre. Da en superskurk står til at ville udslette den virkelighed, vi kender, får Miles hjælp af en aldrende Peter Park og alternative versioner af superrhelten fra nye dimension.Christian IV - den sidste rejse
Handlingen foregår i 1648, hvor Kong Christian IV er alvorligt syg, og med døden i hælene tager han mod København for at dø på Rosenborg Slot. Undervejs sender han bud efter sin ekskone Kirsten Munk, som han har holdt indespærret siden deres voldsomme skilsmisse. Kirsten skal underskrive en række anklagepunkter, så Christian kan få oprejsning og sikre sit eftermæle; men gensynet sætter ild til en fortid med utroskab og jalousi.

 

Bird Box
Science fiction-filmen handler om en mor og hendes to børn, som må flygte langs en flod for at prøve at finde sikkerhed efter en global katastrofe. Rejsen vanskeliggøres da familien må flygte med bind for øjnene for at undgå de ukendte rædsler. Kun én ting er sikker: hvis du ser ondskaben, så tager den dit liv. Filmen instrueres af danske Susanne Bier og har den Oscar-vindende skuespillerinde Sandra Bullock i hovedrollen.

 

The Rider
Dramaet handler om den unge cowboy Brady, der spiller en semi-autobiografisk karakter som rodeorytter ved siden af sin rigtige far og sin retarderede lillesøster. Efter en næsten fatal ulykke må Brady opgive rodeosporten, og han kæmper med at passe et job i et supermarked og forlige sig med sine forliste drømme. I ulmende varme farver bliver den hendøende westernverden skildret og tegner med usentimental empati et bevægende og næsten poetisk portræt af Brady.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Horsi

Så du mener ikke at det er Lars vi hører selvom artiklen hævder det?

4 timer siden
Alex

Det vel svært at overgå Christian Bale, men han skal da have en chance

14 timer siden
Jacob

Ben Affleck var hellere ikke det indlysende valg, så jeg vil ikke allerede dømme Robert Pattinson ude.

3 dage siden
Isabella

Jo det var engang jeg var stor Twilight fan og det var nok det jeg læste mest i mine teenage år, men jeg forstår ikke hvorfor alle skal hade så meg

3 dage siden
Curtie

Det var en rigtig god nyhed. Jeg elsker bare Ternet Ninja.
Jeg kan kun give den 6 stjerner. Den humor.

4 dage siden

Aktive debatter