Cookie- og Privatlivspolitik
Spawn-instruktør: ”Det bliver ikke en superheltefilm”

Spawn-instruktør: ”Det bliver ikke en superheltefilm

Vi mødte Todd McFarlane på New York Comic Con

Stem op!
6
Stem ned!
0
(reset)

NEW YORK. Tilbage i oktober var vi afsted til New York Comic Con, hvor vi fik lov at snakke med Todd McFarlane omkring sit kommende filmprojekt, Spawn

Todd McFarlane, som stod bag den selvstændige tegneserie allerede tilbage i 1992, har nu valgt at springe fra forfatter-rollen, som han havde i 1997-filmatiseringen, direkte ind i førersædet som instruktør for den kommende film. 

'Spawn' handler om CIA-agenten Al Simmons, der dør og efter en tur i helvede kommer tilbage til jorden mod en handel med djævelen, Malebolgia. Men man bør aldrig indgå en pagt med djævelen. Al narres af Malebolgia og bliver en 'hellspawn' - dermed navnet Spawn. 

OM GREG NICOTERO

Som det første, spørger vi McFarlane ind til valget af makeup-artisten Greg Nicotero: "Jeg vil have, at 'Spawn' bliver en virkelig uhyggelig horrorfilm. Jeg fik en kasse fra Greg i går med en miniature Spawn-figur i. Figuren er en forestilling af, hvordan Spawn kommer til at se ud, som færdigvare. Greg lavede den figur til mig. Nu kan jeg tage nogle fotografier med den her lille figur, som kan vise filmens stemning, for at vise studierne den stemning, jeg vil give filmen," fortæller McFarlane.  ind på projektet. Nicotero har høstet syv Emmy-nomineringer og fire Emmy-gevinster for de to serier, 'The Walking Dead' og 'Breaking Bad'.

"Jeg ville have Greg (Nicotero, red.) ombord, fordi jeg vil ikke have, at filmen kommer til at drukne i CGI. Jeg vil have, at filmen skal være så praktisk som mulig. Det kommer ikke til at være en superheltefilm, det bliver helt anderledes," pointerer den kommende instruktør.

OM JAMIE FOXX SOM SPAWN

Dernæst faldt snakken på, hvordan Jamie Foxx kom med på projektet: "Han var faktisk den, der kontaktede mig for mange år siden og spurgte omkring 'Spawn'. Han sagde, at han ville være interesseret i at lave en ny Spawn-film. Og I skal forstå, det her er mange år siden, før han blev en stor anerkendt skuespiller."

McFarlane holder lige en pause, hvor han tænker sig om. "Jeg har set Jamie vokse og få roller, og nu har han jo også vundet en Oscar. Jeg så ham i The Hateful Eight og Collateral Damage, og han har det her intense blik i øjnene, og det var dér, jeg vidste, at han ville være den rette mand til 'Spawn'," fortæller McFarlane. Han sidder og vifter med hænderne, mens han husker tilbage på mødet med Foxx. 

"Men filmen har taget så lang tid for mig at få skrevet, at da jeg gik tilbage til Jamie, var jeg jo ikke sikker på, om han stadig ville være med. Da jeg spurgte ham: "Nå, er du stadig interesseret?" var svaret: "Hvorfor fanden tog det dig så lang tid at skrive den her film? Selvfølgelig er jeg stadig med på den!""

"Det er fantastisk, fordi han er en stor A-lister nu," siger han med armene spredt og et kæmpe smil på læben. 

OM JEREMY RENNER SOM TWITCH

Efter snakken om Jamie Foxx spørger vi ind til rollen som detektiven Twitch: "Jeg måtte jo finde nogen til at spille Twitch, og jeg tænkte på Jeremy Renner i så lang tid. Det er ikke pga. hans arbejde som Hawkeye, jeg vil have ham, det er fordi, han er en super sød og professionel fyr, og derudover også en fantastisk skuespiller."

Todd McFarlane stopper op, og kigger væk, mens han tænker sig om. "Studiet fortalte mig, at jeg havde været heldig nok til at få Jamie Foxx om bord, men de var ikke sikre på om, Jeremy også ville sige ja. Men så sagde jeg, at de skulle få et møde oprettet, lad os høre ham ad. Hvad er det værste der kan ske? At han sagde nej?" McFarlane griner, inden han fortæller videre. "Så jeg fik et møde med ham på benene i Californien, og snakkede med ham om projektet, og så sagde Jeremy ja! Jeg skal bruge ham til at spille en politimand fra New York, og ikke en superhelt."

Da vi spørger ind til, hvorvidt McFarlane tror, at det at have en Avenger med på holdet kan hjælpe Spawn frem i rampelyset, svarer han: "Hvis det, at han har spillet Hawkeye, kan bringe nye fans ind, fordi de kender ham fra hans Marvel-projekter, så er det godt for mig, godt for 'Spawn', men det er ikke pga. dét, at jeg ville have ham med.

OM AT VÆRE DEBUTERENDE INSTRUKTØR... LIGESOM BRADLEY COOPER

Da vi spørger McFarlane om han har nogle andre navne tilknyttet projektet, som han kan snakke om, fortæller han om Bradley Cooper og dennes biografaktuelle A Star is Born: "Det næste jeg skal have er en filmfotograf for at skabe den visuelle æstetik og bringe æstetik til filmen. Når jeg ser på Bradley Coopers 'A Star is Born', som er Bradleys første gang som instruktør, ser filmen ikke sådan ud. Han har formået at omslutte sig med mange års erfaring ved at finde de rigtige folk at snakke med og til at hjælpe ham med på projektet."

McFarlane rækker pegefingeren op og fremhæver: "'A Star is Born'-filmfotografen er jo Matthew Libatique, som er blevet nomineret til en Oscar for Black Swan, og resten af holdet på filmen er prisbelønnede fagfolk. Derfor ser filmen så god ud, som den gør. Dét, er hvad jeg vil gøre med Spawn!"

OM HVAD DER SKAL SKE NU

Hvad er det næste på programmet angående 'Spawn'?: "Det næste jeg håber på er, at Jamie og Jeremy og Greg ombord vil tiltrække de mennesker, der vil arbejde med dem, mere end folk, der vil arbejde med mig. Fordi jeg er faktisk den, som ikke passer ind her – jeg er den eneste, der ikke er blevet nomineret til priser eller noget, men det er de fyre, og de fyre leverer." 

Med et smil på læben, fortsætter han: "Folk vil gerne arbejde med dem, ikke med mig, og hvis det betyder, at jeg får flere mennesker ombord, så lad os gøre det! Indtil videre har jeg et hold, der udelukkende er Oscar- og Emmy-prisvindere og nominerede, og det er ud over alt, hvad jeg havde håbet på, da jeg startede Spawn-projektet."

Han sidder og trommer på bordet mens han fortæller. 

"Nu skal jeg lave nogle flere castings og begynde produktionen af filmen, som burde ske næste år. Jeg vil vise, hvad Spawn er, i stedet for at snakke om hvad jeg har inde i mit hovede. Jeg har instrueret denne film tusind gange i mit hoved, men jeg har brug for fagfolkene som Jamie, Jeremy og Greg, for at gøre filmen dobbelt så god som det, jeg har set for mig i årevis. Jeg har brug for at få det ud af mit system."

Spawn forventes at have premiere i 2019.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
VIPER

Så SMIL dog lidt Todd, nu har jeg kæmpet mig igennem den animerede Spawn serie, og måtte sidde & glo på hans sure alvorlige fjæs i starten af hvert afsnit.
Man skulle jo tro han selv havde lavet en aftale med djævelen!

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Horsi

At i tror på at Johson stadig får en triologi. I må have spist noget i ikke kunne tåle.

21 timer siden
niklasuser/662911
niklasuser/662911

The Wolverine helt klart! elsker hugh jackman skuespil, og så er wolverine bare mega badass ;)

1 dag siden
Peter H. GO PACK GO

Kan kun være denne X-Men: Days of Future Past som er den mest helstøbte af X-Men filmene, ellers er Deadpool og Logan fremragende film

1 dag siden
Nielsuser/659894
Nielsuser/659894

Days of Future Past har nogle fede 70er vibes og et godt tidrejse plot, og er min favorit som "rigtig X-men film".

2 dage siden
Shah Bazidas

Gennem mit lange liv som X-Men fan, så har Wolverine karakteren været den, som virkelig har fanget mig fra starten af.

2 dage siden

Aktive debatter