Gratis visning af James Camerons næste projekt - Alita: Battle Angel

Se 30 visionære minutter to måneder før premieren
Billede
(© 20th Century Fox)

Vi har fået lov til at invitere på en gratis særvisning af James Camerons næste projekt, Alita: Battle Angel. Her kan du opleve 30 visionære minutter fra på et stort lærred!

Visningen finder sted mandag den 10. december, kl. 19:30-20:30, i Big Bio Herlev (der serveres sodavand og popcorn til arrangementet). 

Bestil dine gratis billetter lige her:

James Cameron (Avatar) har produceret den banebrydende 3D-oplevelse, mens Robert Rodriguez (Sin City) instruerer. 

Cyborgen Alita (Rosa Salazar) vågner op i en fremtidsverden, hun ikke kender, og uden hukommelse om, hvem hun er. Den sympatiske professor Ido (Christoph Waltz) tager den unge Alita under sin vinge. Som den eneste ser han, at under hendes maskinelle cyborg-skal gemmer sig sjælen af en ung kvinde med en enestående fortid. I takt med at Alita begynder at falde til i den farlige og futuristiske Iron City, prøver Ido at skærme hende fra hendes mystiske fortid. Men Alitas nyfundne storbyven, Hugo (Keean Johnson), tilbyder i stedet at hjælpe med at vække Alitas hukommelse. Da byens korrupte og dødbringende magter kommer efter hende, opdager Alita sine uovertrufne kampevner, som magthaverne ønsker at kontrollere. Hvis Alita kan holde sine fjender på afstand, kan hun være nøglen til at redde sine venner, familie og den verden som hun har lært at elske. 

Alita: Battle Angel får dansk premiere den 14. februar.