Avengers 4 bliver den længste superheltefilm nogensinde

Du får god tid til at tage afsked med Marvel-heltene
Billede
(© Disney)

Næste års mest ventede film her på sitet er Avengers 4: Endgame, og lige nu forlyder det, at den også meget vel kan gå hen og blive en af de længste film til at ramme de danske biografer i 2019.

Det seneste kapitel i Marvel-sagaen Avengers: Infinity War havde en spilletid på intet mindre end 2½ time, men det er instruktørparret bag, Russo-brødrene, nu klar til at overgå:

- Der er en stor sandsynlighed for, at den her film vil blive omkring tre timer lang. Det er en storfilm med masser af historie, afslørede Joe Russo fornyeligt i Empire Magazine.

Vi ser dermed ud til at få masser af tid til at tage afsked med de elskede karakterer, der formentlig får et punkt med denne film.

Den nye film er nemlig sat til at afslutte første del af det store filmiske Marvel-univers, der blev sat i søen i 2008 med Iron Man, og til spørgsmålet om 'Endgame' ville kunne toppe årets højtelskede Avengers-brag 'Infinity War', svarede Joe Russo:

- Vi prøver at fortælle den bedste historie, vi kan med de her karakterer. Den afslutter det første årti af historier. Jeg tror, at det alene har en dramatisk magt i sig.

Den første trailer til 'Endgame' endte som den mest sete trailer nogensinde inden for det første døgn - har du endnu ikke set den, kan du se den her.

Avengers 4: Endgame får premiere den 25. april 2019.

Kommende superheltefilm