Aquaman 2 er allerede på vej

Jason Momoa har lagt planer
Billede
(© Warner Bros.)

Allerede inden Aquaman har ramt biograferne, er der en efterfølger om superhelten på tegnebrættet. 

Om det bliver virkelighed, er selvfølgelig afhængigt af, hvordan den første film om Atlantis-kongen præsterer ved billetlugerne - men med de meget positive første reaktioner, virker Warner Bros. til at ville holde skruen i vandet med en fortsættelse.

En manuskriptforfatter er endnu ikke tilknyttet til projektet, men hovedrolleindehaver Jason Momoa har tidligere udtalt, at han allerede har ideer til efterfølgeren om DC-helten. Det afslørede han i et interview med Total Film:

- Jeg har helt sikkert en mening. Selv da vi skød 'Aquaman', havde jeg en åbning til 'Aquaman 2' klar. Jeg tog ind og pitchede den til [producer Peter] Safran, og til [Warner Bros. formand] Toby Emmerich, De elskede den. Det er fedt. Men ja, jeg har planer for 'Aquaman 2'.
 
I weekenden gæster Jason Momoa det amerikanske satire-program 'Saturday Night Live', og I kan varme op til næste uges plaskvåde biografpremiere med den herlige, lille reklame for showet. Se det nederst.

I næste uge kan I også se kino.dks interview med holdet fra filmen, vi har nemlig været i London, hvor vi både har mødt Momoa og skuespiller-kollegaerne Amber Heard og Patrick Wilson samt instruktør James Wan.

Aquaman får premiere den 13. december.