Cookie- og Privatlivspolitik
5 film du skal se i december

5 film du skal se i december

Guide til månedens mest ventede film

Stem op!
15
Stem ned!
0
(reset)

December byder på både juletravlhed og en af årets største biografperioder efter den 24. december.

Blandt brugerne på kino.dk er der især 5 film, der trækker opmærksomhed på forhånd, og som spænder fra pumpet boksning og musikalsk kærlighed over en åndelig efterfølger til 'Terkel i knibe' til hele to superhelte. 

Gennemsnittet er beregnet ud fra, hvor meget kino.dk’s brugere glæder sig til en kommende film på en skala fra et til seks.

Er du enig i vurderingerne? Du kan selv påvirke listen ved at gå ind og afgive eller ændre din stemme.

Creed II

Creed II (94 %)
Creed overraskede de fleste ved at være en både vellykket som selvstændig film og som arvtager til Rocky-filmene. Det har naturligvis kastet nogle forventninger af sig til efterfølgeren, der igen har Sylvester Stallone og Michael B. Jordan i hovedrollerne, mens Dolph Lundgrens russiske bokser Ivan Drago er tilbage.

Læs også: Creed II bliver sidste film med Rocky Balboa.

Ternet Ninja

Ternet Ninja (92 %)
Åndelig efterfølger til Terkel i knibe om drengen Aske, der får en ninjadukke i gave af sin stive Onkel Stewart. Dukken viser sig at være levende og på en mission, der ændrer Askes liv i en uventet retning. Anders Matthesen leverer stort set selv alle stemmerne til filmen, der er fuld af den slags jokes, der har gjort komikeren til en af landets mest elskede.

Se også: Terkel afslører den groteske sandhed om Anders Matthesen.

A Star Is Born

A Star Is Born (90 %)
Lady Gaga debuterer som skuespiller over for Bradley Cooper, der både viser sit sangtalent og instruerer filmen om en aldrende rockstjerne, der tager et yngre sangtalent til sig. Der er både romantik og sorg i vente i dramaet, der allerede nu spås gode chancer ved næste års Oscar-uddeling.

Læs også: Derfor bliver A Star Is Born din næste besættelse.

Aquaman

Aquaman (87 %)
Havets superhelt #1 får sin egen film, efter at have vist sine kræfter og muskler frem i Justice League. Jason Mamoa bliver fremhævet som en ny udgave af 80ernes Schwarzenegger, og filmen sammenlignes med Star Wars. Bum!

Læs også: Aquaman er Star Wars under vandet og Jason Mamoa er ren 80er-Schwarzenegger

Spider-Man: Into the Spider-Verse

Spider-Man: Into the Spider-Verse (87 %)
Spider-Man er ikke bare Spider-Man i den nye animationsfilm, hvor Peter Parker kun er én af flere med edderkoppe-kræfter. Miles Morales er filmens omdrejningspunkt, og det er hans historie, som de amerikanske anmeldere fremhæver som rørende og med mere følelse end de fleste live action-film i genren.

Læs også: Animeret Spider-Man roses til skyerne i USA.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Tomuser/871401

Er ik rigtig nogen af disse jeg ser frem til ud over måske Aquaman, og så havde jeg set frem til Alita: Battle Angel som dog er rykket fra 21 dec 2018 til 14 februar 2019.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Jesper

Hvorfor laver man en fantasiløs kopi, som ligger så tæt op af den gode gamle film? Og hvilken film-konsulent har du set det som en god idé?

35 minutter siden
Birgitteuser/682140
Birgitteuser/682140

Har I ikke glemt at tage kortfilm med?

3 timer siden
VIPER

...Havde da ellers forventet noget auto tune, og evt nik og jay med en ny Buster sang, så er kvalmen da ved at være på plads.

11 timer siden
CINEMANDRUP

Sikke en herlig nyhed. Absolut yndlings franchise for mig.

3 dage siden
Daniel Bentien

Det kan ses på TV2 og streames på TV2 Play. Den røde løber starter kl. 00.30 dansk tid.

Mange hilsner
Daniel

4 dage siden

Aktive debatter