Cookie- og Privatlivspolitik
16 action og science fiction-film du skal se i 2019

16 action og science fiction-film du skal se i 2019

Hvilket action-brag glæder du dig til?

Stem op!
42
Stem ned!
0
(reset)

Næste år byder på hele 16 film inden for action- og science fiction-genren. Her kan du få et overblik over, hvad du skal holde øje med.

Listen er i kronologisk rækkefølge.


Bumblebee
Filmen er et spin-off på de populære Transformers-film, hvor den seneste var Transformers: The Last Knight. Det er første gang at en film i franchisen ikke er instrueret af Michael Bay, som denne gang overtager rollen som producer. Denne gang er humor, 80erne og den gule Bumblebee i fokus.

Alita: Battle Angel
'Alita: Battle Angel' er baseret på Yukito Kishiros populære manga af samme navn. Filmen handler om cyborgen Alita, der bliver reddet af Professor Ido og programmeret til at være dusørjæger. I instruktørstolen er Robert Rodriguez, der senest har været aktuel med filmen Sin City: A Dame to Kill For, og James Cameron producerer.

Iron Sky: The Coming Race
Action-komedien følger i fodsporene på Iron Sky fra 2012 og foregår på nazisternes månebase. Det er op til en gruppe vovehalse at redde menneskeheden ved at rejse til jordens kerne, hvor de møder de reptiler og dinosaurer, der bor i dybet.

Cold Pursuit
Genindspilningen af den norske thriller Kraftidioten. Liam Neeson spiller en almindelig familiefar, hvis søn bliver myrdet af en lokal narkobaron. Han tager sagen i egen hånd og bruger sine jagtevner til at gå efter de mænd, som er ansvarlige for hans søns død. 

John Wick 3: Parabellum
Tredje film i serien om den berygtede lejemorder. John Wick jages for at have begået et mord, og dusøren når op på 14 millioner dollars. Holdet bag de to første film vender tilbage til den nye film; inklusiv Keanu Reeves i rollen som John Wick. 

Godzilla 2: King of the Monsters
Efterfølgeren til storfilmen Godzilla fra 2014 har Millie Bobby Brown (Eleven fra 'Stranger Things') i hovedrollen. Denne gang skal Godzilla kæmpe mod sine ærkefjender fra de originale japanske film. Bl.a. stiller Mothra og Rodan op til kamp. I filmen møder vi også Godzillas ultimative modstander - den trehovede King Ghidorah. 

MIB:International

Men in Black 4
Er du klar til næste eskapader med rumvæsener og cool solbriller? Plottet kendes ikke på nuværende tidspunkt, men vi ved, at Chris Hemsworth og Tessa Thompson er sat til at spille henholdsvis Agent H og Agent M.

Hobbs and Shaw
To af de mest populære karakterer fra Fast & The Furious-filmene får nu deres eget spin-off. Jason Statham og Dwayne Johnson vender tilbage i deres roller som henholdsvis Deckard Shaw og Luke Hobbs.

The Kitchen
I Hell's Kitchen i 1970'ernes New York beslutter en gruppe mafia-koner sig for at tage deres mænds roller, mens de sidder i fængsel. På rollelisten har vi bl.a. Elisabeth Moss og Melissa McCarthy

Gemini Man
En lejemorder (Will Smith) møder en yngre klon af sig selv og må tage kampen op. Filmen er instrueret af Ang Lee, der tidligere har stået bag Tiger på spring, drage i skjul og er bl.a. skrevet af David Benioff, der også har skrevet og produceret 'Game of Thrones'. 

Charlie's Angels
Filmen er et reboot af action-komedien fra 2000 med Cameron Diaz, Lucy Liu og Drew Barrymore i hovedrollerne. Denne gang er det bl.a. Kristen Stewart, som spiller en af de seje engle.

Terminator 6
Filmen betragtes som en direkte efterfølger til Terminator 2: Judgment Day. For første gang i 27 år vender Linda Hamilton tilbage i rollen som Sarah Connor fra de to første film, og vi får også den 71-årige Arnold Schwarzenegger at se.

Midway
Slaget ved Midway under Anden Verdenkrig var et af de største søslag, der nogensinde er blevet udkæmpet. Intruktør Roland Emmerich, manden bag Independence Day og 2012, har nu fået til opgave at bringe det til live på det store lærred. 

Star Wars: Episode IX
Sagaen fortsætter i det nye år. I 2019 får vi det sidste kapitel i den nyeste Star Wars-trilogi. J.J. Abrams vender tilbage som instruktør, efter han overlod Star Wars: The Last Jedi til Rian Johnson. Tilbagevendende i deres roller fra de tidligere episoder er bl.a. Daisy Ridley, John Boyega og Adam Driver

Jumanji 3
Dwayne Johnson, Kevin Hart og co. returnerer i den tredje Jumanji-film, der startede med Robin Williams i 1995. Filmen er opfølgeren til Jumanji: Welcome to the Jungle fra 2017.

Masters of the Universe
Baseret på den populære legetøjs-serie fra 1980'erne om prins Adam, som kan transformere sig til superhelten He-Man. Serien fik også en filmatisering tilbage i 1987 med Dolph Lundgren i titelrollen. Intil videre er der ikke oplysninger om filmens plot eller cast, men vi følger op på filmen, efterhånden som oplysingerne kommer. 

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Antaeus

Det er kun Star Wars jeg med sikkerhed skal se, jeg er ikke umiddelbart faldet for nogle af de andre efter de korte præsentationer herover.

Segoyuser/116755

Alita, Terminator6 , måske Bumlebee.

Ser frem til endnu et filmår!

Sten

Star Wars: Episode IX.
Alita: Battle Angel.
Terminator 6 (eller 3, da de ignorerer alt efter T2).
Men in Black International.

De fire SKAL jeg se. Resten er sådan lidt lala og på blu-ray eller hvad har vi.

bambiexplorer

... skal givetvis ses ... men ikke så mange andre :)

Rasmus/Musen

Er på vej i år 2019. Det kan ikke blive et kedeligt år med så meget godt at glæde sig til- tværtimod. Jeg er OGSÅ spændt på Action- og Science fiction-genren inden for biografverdenen næste år.

"Action- OH YEARH, I´M READY FOR THAT"
;-)

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.