Cookie- og Privatlivspolitik
12 gyserfilm du skal se i 2019

12 gyserfilm du skal se i 2019

Vi guider dig til næste års mareridt

Stem op!
24
Stem ned!
0
(reset)

Der venter et blodigt filmår til dem, der er til gys og gru. Hele 12 horrorfilm er nemlig på vej i 2019 - og vi guider dig herigennem monstre, slasher-mordere, uhyggelige katte, dæmoner, zombier, dræberdukker og ikke mindst en ondskabsfuld klovn.

Klik på titlerne, som nedenfor nævnes i kronologisk rækkefølge, for at læse mere om filmene og se premieredatoer.

Glass
Sikkerhedsvagten David Dunn bruger sine ekstraordinære kræfter på at jagte Kevin - en mand med 24 personligheder.

M. Night Shyamalan bringer hans to film Unbreakable og Split  ind i samme univers med denne film - og der lagt op til en stor finale! Samuel L. Jackson og Bruce Willis vender tilbage i deres roller fra 'Unbreakable', mens James McAvoy gengiver hans rolle fra 'Split'. 

Happy Death Day 2U
Efterfølgeren til den populære Happy Death Day fra 2017, som handlede om pigen Tree, der måtte gennemleve hendes egen død igen og igen for at fange sin morder. Handlingen til 'Happy Death Day 2U' kendes indtil videre ikke, men den nye film vil begynde umiddelbart efter den første.

Den originale instruktør og alle hovedrolleindehaverne vender tilbage i efterfølgeren.

US
Jordan Peele som sidste år stod bag gyser-sensationen Get Out, der ikke bare fyldte biografsale over alt i verden, men også blev belønnet med én Oscar-statuette og 4 nomineringer i alt, er klar med et nyt thriller-gys. 

Meget lidt vides endnu om 'US', der vil have et social kritisk lag og følge henholdsvis et sort og hvidt par. I hovedrollerne ses stærke kræfter i skikkelse af Lupita Nyong'o, Winston Duke og Elisabeth Moss.

Pet Sematary
Et remake af Stephen King-favoritten, som senest blev filmatiseret i 1989, har været længe undervejs. Men nu er det lykkedes, og hvis det står til folkene bag, så venter der den uhyggeligeste King-film nogensinde.

'Pet Sematary' er fortælling om en lille familie, der flytter til Maine tæt ved siden af en mystisk dyrekirkegård.

I hovedrollen ses Jason Clarke som Louis Creed, der må gå grueligt meget igennem for at få hans lille familie til at overleve. Overfor ham ses bl.a. John Lithgow. Makkerparret bag har tidligere lavet gyseren 'Starry Eyes'.

The Curse of La Llorona
Denne gyser tager den mexikanske folkelegende om La Llorona op. Det er historien om et væsen beskrevet som en grædende kvinde, fanget mellem himmel og jord, efter at hun har druknet sine egne børn i jalousi og derefter kastet sig selv i floden. Nu opholder hun sig i skyggerne, hvorfra hun betrager børn i en desperat indsats for at erstatte tabet af sine egne.

Gyseren her udspiller sig i 70'ernes Los Angeles, hvor en ung mor må søge hjælp hos desillusioneret præst, da hun og hendes familie jagtes af La Lorona.

I hovedrollen ses Linda Cardellini, mens filmen instrueres af manden, der er udset til at lave den tredje The Conjuring-film.

BrightBurn
Meget vides endnu ikke om denne kommende gyser. Manden bag den vil dog være ingen ringere end Guardians of the Galaxy-instruktøren James Gunn, der tidligere har stået bag bl.a. gyseren Slither

Gunn vil dog "kun" agere producer. På rollelisten ses Elizabeth Banks.

Annabelle 3
Den dæmoniske dukke, Annabelle, vender tilbage i sin egen film - efter at hun første gang dukkede op The Conjuring. Gyseren skrives af Gary Dauberman, der også har forfattet de to første samt It, der også debuterer som instruktør med den tredje film.

Filmen kommer til udspille sig i Warrens-parrets hus, hvor Annabelle dukken terroriserer familiens datter og barnepige. Til dette vækker hun bl.a. flere af de uhyggelige artekater i kælderen til det som producer James Wan har kaldt "den uhyggelige version af Nat på Museet".

Patrick Wilson og Vera Farmiga vil gentage deres roller som Ed og Lorraine Warren.

LYT TIL vores podcast om hele The Conjuring-universet her.

Child's Play
Dræberdukken Chucky vender tilbage i en genfortælling af den oprindelige film fra 1988 - vi ved dog endnu ikke i hvilken udgave. I første omgang har det forlydt, at der denne gang ikke vil indgå vodoo, men i stedet har vi at gøre med en robot-agtig dukke.

De første små indikation, bl.a. en reklame for dukken Buddi, tyder dog på en drabelig sarkastisk vinkel, som altid har prydet det spydige gyser-univers.

'Child's play' instrueres af norske Lars Klevberg med bl.a. Aubrey Plaza kendt fra bl.a. 'Parks and Recreation' i rollen som forfulgt mor.

The Grudge
Tilbage i 2002 tog den japansk gyser Ju-On: Forbandelsen verden med storm, der bl.a. bød på et hjemsøgt hus og et skræmmende spøgelse. Allerede tilbage i 2004 kom en amerikansk genindspilning, som fik flere efterfølgere. Men forbandelsen ser ikke ud til at være brudt endnu - en ny genfortolkning er nemlig på vej.

Bag det nye remake står instruktør Nicolas Pesce, mens Evil Dead-skaberen Sam Raimi er producer - ligesom han var på den første amerikanske film fra 2004. På rollelisten er bl.a. Lin Shaye, der er kendt fra de uhyggelige Insidious-film, og Demián Bichir, som senest var aktuel i gyseren The Nun.

It: Chapter Two
Stephen King-filmatiseringen af It endte som en af de bedst sælgende gysere nogensinde, og efterfølgeren vil følge børnene fra Tabernes Klub 27 år efter, da Pennywise igen begynder at vise sig og vil have hævn! Det voksne skuespilhold er blevet samlet.

Instruktøren bag den første film vender tilbage sammen med Bill Skarsgård, der imponerede alt og alle som dræberklovnen! 

Are You Afraid of the Dark
Den gamle 90'er-gyserserie bliver genoplivet, hvor forskellige uhyggelige historie blev fortalt om lejrbålet.

Få informationer er ude om den kommende filmversion, men vi ved, at den skal skrives af Gary Dauberman, som senest skrev It og er udset til at instruere Annabelle 3.

Zombieland 2
Der skulle gå over ti år før vi kunne få en efterfølger til gyser-komedien Zombieland. Efter et langt tilløb ser det dog nu ud til at lykkedes med hele de gamle hold samlet igen, herunder Jesse EisenbergWoody Harrelson og Emma Stone i de bærende roller og Ruben Fleischer i instruktørstolen.

Plottet er ukendt på dette tidspunkt.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Rasmus/Musen

Det skal nok blive et "gyseligt" filmår, må man sige. Meget gys at glæde sig til.
;-)

Jonas

Glass er ikke en gyser, men en superhelte film.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

karina22

Super film. men det er en dårlig kopi! Jeg fandt stedet at se film af høj kvalitet. Jeg troede, at nogle af dem ville se det.

1 time siden
karina22

Super film. men det er en dårlig kopi! Jeg fandt stedet at se film af høj kvalitet. Jeg troede, at nogle af dem ville se det.

1 time siden
Jacob

I ‘LEGO: The Movie’ viste det hele sig at være et barns fantasi, og blandingen af animation og live-action var et uventet, sjovt twist.

11 timer siden
Rasmus/Musen

Filmen ser meget ud til at have den samme stil og tone som LEGO Filmen også havde efter den trailer der til filmen.

17 timer siden
Shellie

venter stadig på at den kommer!

1 dag siden

Aktive debatter