Cookie- og Privatlivspolitik
Ugens premierefilm - 08/11/18

Ugens premierefilm - 08/11/18

Julen starter i denne uge

Stem op!
0
Stem ned!
0
(reset)

Denne uges premierefilm byder på et syretrip, to julefilm, nazi-zombier, rumænsk drama om intimitet og en tysk film om protest mod systemet. 

Climax
Horror-dramaet følger 20 unge, sexede og konkurrencelystne dansere på en skæbnesvanger og ekstremt syret aften i deres liv. En bowle med sangria bliver krydret med LSD, og hurtigt opstår problemerne, da danserne begynder at mærke effekten. Filmen er baseret på virkelige hændelser og har den kontroversielle Gaspar Nóe i instruktørstolen.

billetsalg

Den tid på året
Julefilmen handler om alt, der kan gå galt, når man forsøger at fejre juleaften med hele familien. Katrine og Mads forsøger desperat at få en hyggelig aften, men det er ikke nemt, og snart begynder tingene at falde fra hinanden. Hovedrollen bliver spillet af Paprika Steen, der også instruerer filmen.

billetsalg

Julemandens datter
Lucia er ikke som andre børn. Hendes far er nemlig Julemand. Hun vil gerne følge i sin fars fodspor og uddanne sig til julemand. Det er dog ikke noget for piger, mener alle omkring hende. Hun står dog fast og nægter at lade sig kue af traditionelle idéer.

billetsalg

Overlord
Filmen har sin handling på D-Dag under Anden Verdenskrig. En gruppe amerikanske soldater er fanget bag fjendens linjer og må kæmpe sig gennem ikke bare den tyske værnemagt, men også nazi-zombier. Danske Pilou Asbæk spiller den onde SS-officer Wafner, der giver de amerikanske soldater blodig kamp til stregen.

billetsalg

To minutters stilhed
En gruppe gymnasieelever i 1950'ernes Østtyskland holder to minutters stilhed for faldne demonstranter i Ungarn. Skoleledelsen ser ikke pænt på det og anser det som en protest imod systemet. Eleverne må nu holde sammen for ikke at afsløre, hvem der stod bag de to minutters stilhed. 

billetsalg

Touch Me Not
Et rumænsk drama om tre mennesker, der alle leder efter intimitet og nærvær i deres liv. For at opnå denne intimitet og endelig føle sig frie, må de gøre op med traditionelle normer og tabuer. Filmen vandt Guldbjørnen på Berlinalen 2018, hvor den også vandt prisen for bedste debuterende instruktør. 

billetsalg

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

HamsterenHenning

Eminent fra ende til anden.

5 timer siden
michael

really? virker jo helt ude i hampen.
lidt ødelæggende.

8 timer siden
michael

Jeg er KÆMPE marvel fan og Infinity war overgik alle mine forventninger.

8 timer siden
Mark

Marvels team er uden sammenligning det bedste crew til at lave en så storslået film. Se bare på traileren.

8 timer siden
VIPER

VS Mark Dacascos, det bliver vist en hård tur for Neo!
......Glæder mig!!!

9 timer siden

Aktive debatter