Ugens premierefilm

Krig, gys og fantasy
Billede
(© Scanbox)

I denne uge er der premiere på den nyeste film i J. K. Rowlings troldmands-univers, kærlighedsdrama under Første Verdenskrig, klassisk gys genfortalt og fransk surrealistisk ungdomsdrama. 

Fantastiske skabninger: Grindelwalds forbrydelser
Det er lykkedes den onde troldmand Gellert Grindelwald at undslippe sit fangeskab. Hans plan er at skabe en hær af fuldblods troldmænd til at herske over den magiske og ikke-magiske verden. Newt Scamander og hans gamle lærermester Albus Dumbledore sætter nu alle kræfter ind for at stoppe Grindelwald og hans onde medsammensvorne. 

billetsalg

I krig & kærlighed
Under Første Verdenskrig drager Esben mod fronten, men han deserterer efter tre år for at undgå de blodige kampe og vende hjem til sin kone Kirstine og deres søn Karl. Men da han vender hjem, er alt forandret. En tysk officer forelsker sig i Kirstine og har intentioner om at erstatte Esben. Esben må nu kæmpe for at vinde sin familie tilbage.

billetsalg

Suspiria
En genindspilning af Dario Argentos klassiske gyser fra 1977. I 1970’ernes Berlin ankommer en ung amerikansk pige til en prestigefyldt danseskole for at aflægge prøve. Det viser sig, at skolen gemmer på mørke hemmeligheder, der langsomt kommer op til overfladen. En sørgende psykoterapeut bliver involveret i mysteriet og forsøger at finde svar på, hvad der gemmer sig bag skolens vægge.

billetsalg

The Wild Boys
Fem unge mænd begår en forbrydelse og bliver sendt på opdragelsesrejse til søs. På skibet er de under kommandoen af en hollandsk kaptajn, som de ikke er enig i. Snart bliver der begået mytteri, og drengene lider skibbrud på en mærkelig og frodig ø. Drengene er nu overladt til deres egne instinkter og må gennemgå en skræmmende, men befriende transformation.

billetsalg