Shrek og den bestøvlede kat starter forfra?

Grusomme mig-instruktør vil samle det gamle stemmehold
Billede
(© Dreamworks Animation)

Det er ved at være nogle år siden, vi så den grønne kæmpe i aktion tilbage i 2010, i Shrek Forever After.

For to år siden blev franchisen solgt, og planer omkring en mulig 'Shrek 5' blev afsløret. Desuden er selvsamme manuskript også færdigt

I et eksklusivt interview med Variety afslører manden bag Grusomme Mig og Minions, Chris Meledandri, at han vil elske at have det originale hold tilbage i studiet.

De originale stemmer tæller bl.a. Mike Myers som trolden Shrek, Eddie Murphy som æslet, Cameron Diaz som prinsesse Fiona og senere Antonio Banderas som den bestøvlede kat.

I interviewet med Variety siger Meledrandi, der er chef for Illumination Entertainment, med-ejet af Universal, at: 

- Når man ser tilbage på stemmepræstationerne, er de fantastiske, og selv om man sagtens kunne gå efter en fuldstændig genopfindelse af filmen, så tager jeg mig selv i at reagere på mine egne nostalgiske følelser af at ville gå tilbage til de stemmer vi kender. Udfordringen for os har været at finde noget, der virkelig føles som om det ikke bare er endnu en film i rækken.

Chris Meledandri er snart biografaktuel med en anden animationsfilm om Grinchen, der har premiere den 29. november med bl.a. Benedict Cumberbatch i hovedrollen som den grønne julehader.