Hollywoods nye førsteelsker som den næste James Bond?

Nettet bugner med fortalere
Billede
(© Crazy Rich Asians/Warner Bros.)

I løbet af de seneste år har der været talt meget om, hvem den næste James Bond bliver, efter Daniel Craig stopper som agenten. Ifølge Huffington Post bugner nettet af opfordringer til at caste Henry Golding til rollen som Agent 007.

Det britiske medie henviser til en lang række brugere på Twitter, der ønsker, at hovedrollen fra årets største komedie i USA, Crazy Rich Asians, bliver kørt i stilling til den eftertragtede rolle.

Henry Golding, der er af britisk-malaysisk herkomst, er et interessant bud af flere årsager. For det første bliver han kørt i stilling som Hollywoods nye førsteelsker, og han besidder en klassisk charme, som er påkrævet til rollen som verdens mest kendte kvindebedårer. For det andet er hans asiatiske udseende et frisk pust og lægger sig i slipstrømmen på den seneste 007-trend.

Diskussionerne på nettet blandt fans går nemlig på, at den næste inkarnation af Bond skal være noget andet end en hvid mand. Nogle mener, at han skal være sort (og spilles af fx verdens mest sexede mand, Idris Elba), og andre mener, at han bør skifte køn til en kvinde.

Uanset hvad det ender med, er det en spændende debat, der rammer lige ned i tidsånden om for få hovedroller til kvinder og ikke-hvide mænd.

Bond 25, der bliver den sidste 007-film med Daniel Craig i hovedrollen, får premiere den 13. februar 2020.