Cookie- og Privatlivspolitik
Breaking Bad vender tilbage som film

Breaking Bad vender tilbage som film

Aaron Paul giver den igen som Jesse Pinkman! (nyhed opdateret)

Stem op!
27
Stem ned!
0
(reset)

'Breaking Bad' er indiskutabelt en af de bedste tv-serier nogensinde, og efter den skelsættende femte sæson i 2013 troede vi alle, at det var slut.

Men baseret på succesen med den prisvindende spin-off til serien, 'Better Call Saul', lader det til, at skaberne er klar til en film sat i det populære univers.

En lokal Albuquerque-avis rapporterer nemlig, at skaberen Vince Gilligan er i gang med, hvad der ligner en fortsættelse af 'Breaking Bad', som han selv skriver og instruerer. 

Ifølge artiklen begynder produktionen af filmen allerede i denne måned og fortsætter frem til februar. Plot-detaljer afslører, at filmen med arbejdstitlen 'Greenbriar' kommer til at følge: "En kidnappet mands flugt og hans kamp for frihed," ... SPOILER ... hvilket kunne lyde meget som konklusionen på Jesse Pinkmas historie i Breaking Bad-serien. 

Meget lidt vides indtil videre om plottet, men ud fra beskrivelsen lyder det som om vi kunne få et gensyn med visse karakterer fra 'Breaking Bad', som vi ikke har set siden 2013 - og selvfølgelig håber vi alle på igen at stifte bekendtskab med Bryan Cranstons Walter White!

OPDATERET:
Det er sidenhen blevet bekræftet, at filmen kommer til at handle om Jesse Pinkman efter seriens blodige afslutning, og Aaron Paul vender tilbage til rollen. 

Bryan Cranston bekræfter, at filmen er sat til at starte produktion i denne måned, men at han ikke ved, om vi får Walter White at se. 

Det er endnu uvist, om filmen får biografpremiere. 

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Rasmus/Musen

Breaking Bad vender virkelig tilbage igen, og denne gang som en storfilm? Det må da virkelig være den tilbagevenden, som vi alle har ventet på meget længe(Og ja, jeg mener virkelig ALLE). Breaking Bad har været en af de allerstørste TV-serie succeser nogensinde. Jeg er helt sikker på, at det nok skal blive en lige så stor succes som film også.

"Jesse, WE GONNA COOK THAT MOVIE!"
;-)

Nikolaj

Selvom at den selvfølgelig bliver lavet af kærlighed og respekt, så har jeg ikke trængen til at se en fortsættelse til, hvad der måske skete efterfølgende. Serien sluttede godt, så forstår ikke hvordan i al verden, man kunne få lyst til at lege med tanken om en hvilken som helst fortsættelse til en så vellykket serie.

Julius

Breaking Bad er jo det fedeste, og derfor er jeg naturligt bekymret over at der skal koges mere suppe på sådan et mesterværk. På den anden side har Vince Gilligan og Peter Gould jo skabt den bedste serie, der kører i TV lige nu med Better Call Saul, så mon ikke de kan lave noget fedt? Det kunne være spændende at se Aaron Paul som Jesse igen, i hvert fald.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Alexanderuser/26783
Alexanderuser/26783

Hvis filmen er 100 procent færdig, hvorfor i alverden skal vi så vente i 2 år og 2,5 måned på at få lov at se den.

10 timer siden
Ghita

Det er en super film og Mads Mikkelsen er jo heller ikke værst.

3 dage siden
Carsten

Det lyder som en drålig nyhed og synd for det univers der er bygget op. Jeg håber ikke det vil ske at han skal være med i dette univers.

3 dage siden
Heidi

Captain America: The First Avenger udspiller sig i ca. år 2012 da den starter med at de finder Steve Rogers frossen (ca.

4 dage siden
Lukasuser/526558
Lukasuser/526558

Tak skæbne.

4 dage siden

Aktive debatter