Breaking Bad vender tilbage som film

Aaron Paul giver den igen som Jesse Pinkman! (nyhed opdateret)
Billede
(© AMC)

'Breaking Bad' er indiskutabelt en af de bedste tv-serier nogensinde, og efter den skelsættende femte sæson i 2013 troede vi alle, at det var slut.

Men baseret på succesen med den prisvindende spin-off til serien, 'Better Call Saul', lader det til, at skaberne er klar til en film sat i det populære univers.

En lokal Albuquerque-avis rapporterer nemlig, at skaberen Vince Gilligan er i gang med, hvad der ligner en fortsættelse af 'Breaking Bad', som han selv skriver og instruerer. 

Ifølge artiklen begynder produktionen af filmen allerede i denne måned og fortsætter frem til februar. Plot-detaljer afslører, at filmen med arbejdstitlen 'Greenbriar' kommer til at følge: "En kidnappet mands flugt og hans kamp for frihed," ... SPOILER ... hvilket kunne lyde meget som konklusionen på Jesse Pinkmas historie i Breaking Bad-serien. 

Meget lidt vides indtil videre om plottet, men ud fra beskrivelsen lyder det som om vi kunne få et gensyn med visse karakterer fra 'Breaking Bad', som vi ikke har set siden 2013 - og selvfølgelig håber vi alle på igen at stifte bekendtskab med Bryan Cranstons Walter White!

OPDATERET:
Det er sidenhen blevet bekræftet, at filmen kommer til at handle om Jesse Pinkman efter seriens blodige afslutning, og Aaron Paul vender tilbage til rollen. 

Bryan Cranston bekræfter, at filmen er sat til at starte produktion i denne måned, men at han ikke ved, om vi får Walter White at se. 

Det er endnu uvist, om filmen får biografpremiere.