2 Spider-Man spinoff-film får premieredatoer

Venom 2?
Billede
(© UIP)

Sony har offentliggjort premieredatoer på to kommende Spinder-Man spinoff-film, nemlig den 10. juli og 2. oktober 2020.

Publikumsuccesen Venom skød et helt nyt superhelte-univers i gang baseret på Spider-Mans skurke. Hvilke de to nye film vil omhandle er dog endnu ikke bekræft, men vi har selvfølgelig nogle solide gæt.

Først og fremmest er den mest indlysende kandidat selvfølgelig 'Venom 2'. Trods en lunken modtagelse trak Tom Hardy-filmen masser af biografgængere til, og en fortsættelse ligger lige til højre benet med en ny skurk i form af Carnage (eller på dansk Splatter).

SE OGSÅ: Interview: Den nye Spider-man "er helt anderledes end Peter Parker"

Derudover har to andre tegneserie-filmatiseringer været på tegnebrættet, nemlig Silver & Black og 'Morbius: The Living Vampire'. Her ser sidstnævnte mest oplagt ud, filmen er i sin pre-produktions fase og har allerede castet Jared Leto som den vampyriske Spider-Man fjende.

En sidste, men langt fra sandsynlig mulighed, kunne være en efterfølger til den kommende animationsfilm Spider-Man: Into the Spider-Verse. Da kino.dk mødte instruktørene bag, afslørede de nemlig overfor vores udsendte, at de gerne så en fortsættelse, der kunne udvide det store edderkoppe-multi-verse endnu mere.

Næste gang vi kommer til at se Spider-Man i levende live bliver i næste års Marvel-film Spider-Man: Far From Home, der rammer biograferne den 11. juli 2019.

Spider-Man: Into the Spider-Verse får premiere den 13. december.