Cookie- og Privatlivspolitik
Guide: Efterårsferiens film 2017

Guide: Efterårsferiens film 2017

Overblik over filmfyldt ferie

Stem op!
14
Stem ned!
0
(reset)

I næste uge er det efterårsferie, hvilket betyder masser af film i biografen. Vanen tro guider vi jer til feriens mange film.

Der er noget for alle aldre - og ikke mindst i alle genrer. Vi præsenterer blot et udvalg af de film, der kan opleves i biografen. Nogle af filmene har allerede haft premiere, og du kan her få det komplette overblik over aktuelle film og kommende film

Klik på titlen for at læse mere, se trailer og bestille billetter.


Familiefilm
Kom i selskab med de farverige karakterer fra Ramasjang i Sikke et cirkus. Med Pixa
rs Biler 3 er Lynet McQueen tilbage for fuld fart. I Jacob Martin Strid-filmatiseringen Den utrolige historie om den kæmpestore pære venter der pirater, sødrager og spøgelser. De søde ponyer er klar med magi og eventyr i My Little Pony Filmen. Der er smæk på ninjaer og legoklodser i LEGO Ninjago Filmen. Animationsfilmen Emoji Filmen følger humørikonet Gene, som er den eneste emoji, der kan udtrykke flere grimasser. Bjarne Reuters Kidnapning er baseret på forfatterens børnebog om drengen Bertram. I Grusomme mig 3 møder superskurken Gru sin hidtil sværeste modstander.

Danske film
Kom med til Risskov i 1980’erne, hvor Søren Malling som den strenge far Uffe dominerer sin familie i det sorthumoristisk drama Gud taler ud. I Aldrig mere i morgen indtager Erik Clausen både instruktørstolen og hovedrollen som en fandenivoldsk kunstner, der dør og af en engel nu får en sidste chance for at gå rundt blandt sine efterladte. Danica Curcic bærer hovedrollen som en balletdanser, der mister evnen til at danse i dramaet Darling.

Gys og thrillere
I den isnende thriller Snemanden jagter Michael Fassbender en koldblodig seriemorder i et sneklædt Oslo. Thrilleren Cairo Confidential handler om en korrupt politikommissær og hans efterforskning af et mord. Med den ambitiøse Mother! venter der et spruttende mindfuck af dimensioner. I den Stephen King-baserede klovnegyser IT møder vi den skræmmende klovn Pennywise. Gyserfilmen Happy Death Day handler om en pige, der gennemlever den samme dag, hvor hun myrdes igen og igen.

Drama
Den franske Gensynet handler om Claire, som modtager et opkald fra sin afdøde fars elskerinde. I Brylluppet følger man den 18-årige Zahira, der er splittet mellem familietraditioner og vestlig livsstil. I sportsdramaet Borg venter Wimbledon-finalen i 1980 mellem Borg og McEnroe. Med God’s own Country møder man fårefarmeren Johnny, der kæmper for at få livet til at hænge sammen. Paula handler om Paula Modersohn-Becker, der levede sit intense kunstnerliv i skyggen af sin mand. Det franske drama Vores vingård i Bourgogne er fortællingen om Jean, der efter 10 år vender tilbage til sin fars vingård. Stefan Zweig: Farvel til Europa er baseret på den sande historie om den jødiske forfatter.

Action og science fiction
Blade Runner 2049 er en efterfølger til ’Blade Runner’ fra 1982, hvor man følger politibetjenten K, der lever af at eliminere løsslupne replikanter. Der er fart på agent-action i Kingsman: The Golden Circle, hvor en skurk sætter verdensfreden overstyr. I American Assassin følger man en agent, der mister sin forlovede og nu starter en vendetta mod bagmændene. Jackie Chan og Pierce Brosnan er tilbage for fuld action i den hævnfyldte The Foreigner. Med katastrofefilmen Geostorm skal Gerard Butler redde Jorden fra naturkatastrofer. Ryan Reynolds og Samuel L. Jackson har deres at se til i action-komedien The Hitman’s Bodyguard. Dunkirk skildrer evakueringen af allierede tropper fra stranden i Dunkirk under Anden Verdenskrig.

Komedie og romantik
Den romantiske komedie Kærligheden flytter ind handler en kvinde, hvis liv ændrer sig efter at være blevet skilt. Med komedie-dramaet The Party kommer man med til London, hvor politikeren Janet har samlet sine venner for at fejre sin nye stilling, men snart vælter skeletterne ud af skabene. I den romantiske
komedie Paris må vente står Anne ved en skillevej i sit liv og beslutter sig for spontant at tage på en tur til Paris.

Dokumentarfilm
Den finske Hobbyhorse Revolution handler om en gruppe piger og deres hobby kæphesteridning. I Am Not Your Negro er historien om den amerikanske forfatter og aktivist James Baldwin samt racediskrimination i fortidens og nutidens USA. En fremmed flytter ind følger Amanda, der møder Casper igennem Facebook, men ikke alt er som det ser ud. I Barndom kommer man med i en norsk naturbørnehave, hvor en gruppe børn skal starte i skole. A Modern Man undersøger vores evige søgen efter succes, perfektionisme og lykke. 

God fornøjelse med efterårsferiens biograffilm.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Jacob

Opfølgerne til ‘Blade Runner’ og ‘Kingsman’ var fantastiske, men man bør nok gå en stor bue udenom ‘Geostorm’. Så dårlig med de tarveligste effekter, at Warner Bros. ikke turde lade anmelderne se den inden premieren. Idéen kom fra indtruktørens egen dengang syvårige datter, og det skal da omsættes til en milliondyr Hollywood produktion.

Rasmus/Musen

Sådan et godt udvalg af film i ferien er ikke noget, som sker alt for tit.
Der er endelig noget for enhver filmelsker i (næsten) enhver genre, der findes.

Hvis det kunne have været sådan her altid, så ville ferien helt sikkert være en endnu bedre mulighed for biografhængere at komme afsted på.

I hvert fald, så glæder JEG mig til flere af efterårsferiens film, og det er fedt, at film stadigvæk bliver lavet i alle former for genre, synes jeg bestemt.
;-)

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Lars Michael

En rigtig god og stor dansk skuespiller, som kunne spille rigtig mange forskellige roller.

En stor mand der er væk.

1 time siden
John

Hvorfor kommer den ikke i biffen?

2 dage siden
Ulrikuser/890765
Ulrikuser/890765

The Dark Knight er jo ikke en særlig god film, den er rimelig liniær, benytter billige storytelling greb såsom uforklarlige plot skurken lavede bag

3 dage siden
Shah Bazidas

Hey!

Er der også forpremiere og gallapremiere i København?

4 dage siden
DJN
Nej
DJN

Både Lady in the Water og The Happening er langt bedre end både The Visit (seriøst?

5 dage siden

Aktive debatter