Cookie- og Privatlivspolitik
Første billeder fra Wonder Woman 2

Første billeder fra Wonder Woman 2

Og den nye titel

Stem op!
18
Stem ned!
0
(reset)

Når DC's superheltinde, Wonder Woman, vender tilbage i skikkelse af Gal Gadot, bliver det under titlen Wonder Woman 1984.

Nu er de første billeder fra filmen ude - bl.a. med et kig på amazoneprinsessens nye skinnende dragt og Chris Pine med bæltetaske (se forneden).

Diana skal denne gang indgå i den komplicerede kamp mellem supermagterne under Den Kolde Krig, hvilket titlens '1984' selvfølgelig også er en reference til. Skulderpude-årtiet er samtidig filmverdenens pt. mest populære tidsperiode.

Fortsættelsen bliver den fjerde gang, vi ser Wonder Woman i action efter Batman v Superman: Dawn of Justice, den vellykkede solofilm fra 2017 efterfulgt af den knap så anmelderroste Justice League.

Patty Jenkins er tilbage i instruktørstolen, mens komikeren Kristen Wiig har fået rollen som skurken Cheetah. Sidste casting hinter sammen med billedet af Chris Pine muligvis i en mere komisk retning end den første af filmene... men om det er sandt, får vi at se.

Wonder Woman 1984 får dansk premiere den 31. oktober 2019.

Warner Bros./Wonder Woman 1984Warner Bros./Wonder Woman 1984

Warner Bros./Wonder Woman 1984

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Jacob

Jeg er mest spændt på at Steve Trevor åbenbart har overlevet eksplosionen, og billeder viser at han ikke er ældet. En DC version af Winther Soldier, eller flashback scener? Vi får se.

Pernille

Den ser jeg helt vildt meget frem til.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Anders

Det her er fandme en sørgelig sørgelig nyhed:(

36 minutter siden
Jacob

Det er det værst tænkelige der kunne ske, og hvorfor fortsætte med en Spider-Man fra et univers, som man nu ikke længere er en del af?

3 timer siden
Jannie

Øhhhh...... nej
Vi er max klar her i huset

18 timer siden
VIPER

Jeg har ikke modtaget nogen mail med besked om det, men nogengange kan jeg godt være lidt for hurtig til at tømme min indbakke.

18 timer siden
Stig

Kosmisk Marvel har altid været det bedste.

21 timer siden

Aktive debatter