Cookie- og Privatlivspolitik
Det skal du se på resten af CPH PIX 2018

Det skal du se på resten af CPH PIX 2018

4. - 10. oktober

Stem op!
5
Stem ned!
0
(reset)

Til og med den 10. oktober kører filmfestivalen CPH PIX derudad. Den Københavnske filmfejring byder som altid på unikke visninger, et hav af events og spændende forpremierer.

Vi er nu halvvejs igennem løjerne, men hvilke film fra programmet skal du bruge tid på resten af festivalen? Vi vejleder her til 18 film, vi i hvert fald ser frem til.

Klik på titlerne for at bestille billetter og få mere information. Besøg CPH PIX for det fulde program.

Torsdag
Madeline’s Madeline
Årets måske mest syrede trailer tilhørte denne film om en ustabil ung kvindes forhold til sin dramalærer og tilblivelsen af et teaterstykke.

Lifeboat
Trekantsdrama hvor Sofia Helin fra ’Broen’ spiller den ene halvdel af et kærestepar, der til søs redder en syrisk flygtning. Tør man håbe på en moderne udgave af Polanskis ’Kniven i vandet’ fra 1962.

Tokyo Vampire HotelFredag
Tokyo Vampire Hotel
Tokyos vampyrklan søger ly på et hotel, men snart udvikler det sig til et blodigt takedown af absurditeter. Lyder oplagt for fans af genren.

Brakland
Ungdomsfilm om en rebelsk teenager, der modvilligt flytter til en ny provinsflække. Her venter skandaler og masser af intriger med de nye kammerater. Filmen vises med engelske undertekster og er en forpremiere.

In Fabric
Instruktøren Peter Strickland (’Berberian Sound Studio’ og ’The Duke of Burgundy’) er tilbage med endnu en stiliseret genrefortælling – denne gang om en rød kjole, der forhekser alle, som tager den på. Det lyder lidt som tv-filmen 'I'm Dangerous Tonight' fra 1990... men mon ikke Strickland har en original oplevelse på hånden.

Lørdag
The Big Lebowski i bowlernes hal
Gensyn med The Dude, Walter og Jesus under de helt rette omstændigheder. I en bowlinghal.

Searching
Første film nogensinde der foregår 100 % på en computerskærm. Thrilleren handler om en far, der forsøger at finde sin forsvundne datter gennem hendes online-liv.

WildlifeSøndag
Capernaum
Cannes-filmen, der fik alle til at tale om vigtige emner ved hjælp af en skånselsløs præmis. En lille dreng i Beirut sagsøger sine forældre for at have bragt ham til live i en verden fuld af elendighed.

Galveston
Ben Foster er skuespilleren, der aldrig får den hæder, han fortjener. Senest er han aktuel i denne noir-thriller med manus af manden bag ’True Detective’.

Wildlife
Jake Gyllenhaal og Carey Mulligan spiller forældreparret, hvis ægteskab smuldrer foran øjnene på deres unge søn, mens ilden breder sig i lokalomårdets skove. Instrueret med sikker hånd af Paul Dano.

Leave No TraceMandag
Leave No Trace
Instruktøren bag Jennifer Lawrence-gennembruddet ’Winter’s Bone’ er atter aktuel. Det nye drama handler om en krigsveterans desperate forsøg på at beskytte sin datter imod den barske virkelighed. Ben Foster er også hovedrollen her.

Blind Spot
Vinderen af PIX’s hovedpris er instrueret af svenske Tuva Novutny og handler om en norsk pige, der oplever en tragedie på tæt hånd sammen med sine forældre.

Sorry to Bother You
Allerede anmelderrost syret indie-film med en af hovedkræfterne fra tv-serien ’Atlanta’ og bl.a. Armie Hammer. Fagforeninger, racefordomme, menneskemutanter og kapitalistiske svin er på menuen.

Tirsdag
Piercing
Christopher Abbott fra ‘GIRLS’ spiller en mystisk familiefar, der tjekker ind på et hotel for at udføre det perfekte mord. SM, blod og psykologisk gys er på menuen. Mia Wasikowska medvirker også.

Murder Me, Monster
Vi så den på Cannes og garanterer, at dette klaustrofobiske seriemord-gys byder på et af de mest kreative monstre i mands minde. Forvent poetiske billede, syrede mord og mange kønsdele.

Onsdag
Christian IV - Den sidste rejse
Forpremiere på den danske film om Kong Christien den 4.'s problematiske forhold til sin elskede gennem mange år. Filmen er primært fortalt inde fra en hestekarat.

The Rider
Western-genfortolkning om en rodeorytter, der må give slip på sin store passion. Et valg, der er svært at acceptere, når livet som moderne cowboy er alt, man har.

Læs mere om CPH PIX's program på deres site.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

DJN
Nej
DJN

Både Lady in the Water og The Happening er langt bedre end både The Visit (seriøst?

3 timer siden
DJN
Har
DJN

kun set ham i The Broken, så det må være den :D

3 timer siden
Shah Bazidas

Hvornår kan vi sigte efter at skulle købe billetter? :-)

1 uge siden
FilmFyr
...

Læs hvad Shah skriver.

1 uge siden
Nicklasuser/960498
Nicklasuser/960498

Det er jo sådan de gør nu... hvis det er en helaftensfilm, så koster den mere end hvis den er normal eller forlænget spilletid

1 uge siden

Aktive debatter