Cookie- og Privatlivspolitik
Bedste film 1997:  Titanic

Bedste film 1997: Titanic

Oscar-slugeren vinder i sikker stil 

Stem op!
9
Stem ned!
0
(reset)

James Cameron løb med hele 11 Oscars for sin katastrofe-romance Titanic, bl.a. for Bedste film og Bedste instruktør. Skibsdramaet, med blot 22-årige Leonardo DiCaprio og Kate Winslet i hovedrollerne, har nu vundet afstemningen om at blive den bedste film fra 1997 - det i sikker stil med 34 % af stemmerne.

På andenpladsen finder man Gus Van Sants Oscar-vindende drama Good Will Hunting (19 %), der sikrede Robin Williams en statuette for Bedste mandlige birolle, mens Matt Damon og Ben Affleck – der udover at medvirke i filmen – vandt for Bedste originale manuskript.

På tredjepladsen lander Luc Bessons kulørte science fiction-film The Fifth Element (16 %), hvor Bruce Willis og Milla Jovovich forsøger at sikre klodens fremtid. Fjerdepladsen indtages af sci fi-komedien Men in Black (12 %), hvor duoen Tommy Lee Jones og Will Smith har sit hyr med diverse rumvæsner.

Der er et spring i stemmefordelingen ned til femtepladsen, hvor neo noir-thrilleren L.A. Confidential løber med blot 6 % af stemmerne. Således må det sorthumoristiske drama As Good as it Gets - med en smågnaven Jack Nicholson - nøjes med 4 % af stemmerne og en sjetteplads.

På en syvendeplads finder man den japanske animationsmester Hayao Miyazakis Prinsesse Mononoke (3 %), mens de sidste tre film hver især får små 2 % af stemmerne. Nemlig Quentin Tarantinos krimi-thriller Jackie Brown, mandestripper-komedien The Full Monty og James Bond-filmen Tomorrow Never Dies.

Vinderen af lodtrækningen har fået direkte besked via mail.

Resultat:
1. ‘Titanic’ (34 %)
2. ‘Good Will Hunting’ (19 %)
3. ‘The Fifth Element’ (16 %)
4. ‘Men in Black’ (12 %)
5. ‘L.A. Confidential’ (6 %)
6. ‘As Good as it Gets’ (4 %)
7. ‘Prinsesse Mononoke’ (3 %)
8. ‘Jackie Brown’ (2 %)
9. ‘The Full Monty’ (2 %)
10. ‘Tomorrow Never Dies’ (2 %)

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Wayne

Også længe siden jeg sidst vandt noget herinde :-)

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Ines

Desværre, så har Covid ændret alt. Og det eneste rigtige var at rykke alle datoerne nu når det er blevet så slet.

3 dage siden
Benjamin

Jeg vil lige gøre opmærksom på at Jungle Cruise er rykket til 30. juli 2021. Da I bare har skrevet 30.

4 dage siden
Kenneth

Fed liste!
Der er nogle film jeg skal se her i påskeferien kan jeg se.

4 dage siden
Daniel Hartvig Nielsen

Jeg havde den faktisk på op til sidste øjeblik, men måtte korte listen lidt ned - og det var en af dem som røg.

5 dage siden
Daniel Hartvig Nielsen

Nå ja, jeg havde slet ikke tænkt over 'The Sting' - men du har da helt ret, et stærkt bud.

5 dage siden