Cookie- og Privatlivspolitik
Bedste film 1997:  Titanic

Bedste film 1997: Titanic

Oscar-slugeren vinder i sikker stil 

Stem op!
6
Stem ned!
0
(reset)

James Cameron løb med hele 11 Oscars for sin katastrofe-romance Titanic, bl.a. for Bedste film og Bedste instruktør. Skibsdramaet, med blot 22-årige Leonardo DiCaprio og Kate Winslet i hovedrollerne, har nu vundet afstemningen om at blive den bedste film fra 1997 - det i sikker stil med 34 % af stemmerne.

På andenpladsen finder man Gus Van Sants Oscar-vindende drama Good Will Hunting (19 %), der sikrede Robin Williams en statuette for Bedste mandlige birolle, mens Matt Damon og Ben Affleck – der udover at medvirke i filmen – vandt for Bedste originale manuskript.

På tredjepladsen lander Luc Bessons kulørte science fiction-film The Fifth Element (16 %), hvor Bruce Willis og Milla Jovovich forsøger at sikre klodens fremtid. Fjerdepladsen indtages af sci fi-komedien Men in Black (12 %), hvor duoen Tommy Lee Jones og Will Smith har sit hyr med diverse rumvæsner.

Der er et spring i stemmefordelingen ned til femtepladsen, hvor neo noir-thrilleren L.A. Confidential løber med blot 6 % af stemmerne. Således må det sorthumoristiske drama As Good as it Gets - med en smågnaven Jack Nicholson - nøjes med 4 % af stemmerne og en sjetteplads.

På en syvendeplads finder man den japanske animationsmester Hayao Miyazakis Prinsesse Mononoke (3 %), mens de sidste tre film hver især får små 2 % af stemmerne. Nemlig Quentin Tarantinos krimi-thriller Jackie Brown, mandestripper-komedien The Full Monty og James Bond-filmen Tomorrow Never Dies.

Vinderen af lodtrækningen har fået direkte besked via mail.

Resultat:
1. ‘Titanic’ (34 %)
2. ‘Good Will Hunting’ (19 %)
3. ‘The Fifth Element’ (16 %)
4. ‘Men in Black’ (12 %)
5. ‘L.A. Confidential’ (6 %)
6. ‘As Good as it Gets’ (4 %)
7. ‘Prinsesse Mononoke’ (3 %)
8. ‘Jackie Brown’ (2 %)
9. ‘The Full Monty’ (2 %)
10. ‘Tomorrow Never Dies’ (2 %)

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Wayne

Også længe siden jeg sidst vandt noget herinde :-)

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Christian

De har allerede meldt ud da de begyndte optagelserne at dette vil være en reboot som starter hvor Terminator 2 slutter.

42 minutter siden
Jacob

Det ser umiddelbart rigtig fedt ud, og super fedt at have Linda Hamilton tilbage. Hun er ikke blevet mindre krigerisk med årene.

2 timer siden
VIPER

~De Minions er ****** underholdende!~Keep 'em coming!

5 timer siden
Lars Jørgensen

Et alternativ kunne også være Rebecca Ferguson (Mission Impossible - Rogue Nation)

20 timer siden
Rasmus/Musen

Premieredatoen for Toy Story 4 i Danmark er ikke D. 21. Juni. Det er først D. 29.

1 dag siden

Aktive debatter