Cookie- og Privatlivspolitik
Bedste film 1997:  Titanic

Bedste film 1997: Titanic

Oscar-slugeren vinder i sikker stil 

Stem op!
9
Stem ned!
0
(reset)

James Cameron løb med hele 11 Oscars for sin katastrofe-romance Titanic, bl.a. for Bedste film og Bedste instruktør. Skibsdramaet, med blot 22-årige Leonardo DiCaprio og Kate Winslet i hovedrollerne, har nu vundet afstemningen om at blive den bedste film fra 1997 - det i sikker stil med 34 % af stemmerne.

På andenpladsen finder man Gus Van Sants Oscar-vindende drama Good Will Hunting (19 %), der sikrede Robin Williams en statuette for Bedste mandlige birolle, mens Matt Damon og Ben Affleck – der udover at medvirke i filmen – vandt for Bedste originale manuskript.

På tredjepladsen lander Luc Bessons kulørte science fiction-film The Fifth Element (16 %), hvor Bruce Willis og Milla Jovovich forsøger at sikre klodens fremtid. Fjerdepladsen indtages af sci fi-komedien Men in Black (12 %), hvor duoen Tommy Lee Jones og Will Smith har sit hyr med diverse rumvæsner.

Der er et spring i stemmefordelingen ned til femtepladsen, hvor neo noir-thrilleren L.A. Confidential løber med blot 6 % af stemmerne. Således må det sorthumoristiske drama As Good as it Gets - med en smågnaven Jack Nicholson - nøjes med 4 % af stemmerne og en sjetteplads.

På en syvendeplads finder man den japanske animationsmester Hayao Miyazakis Prinsesse Mononoke (3 %), mens de sidste tre film hver især får små 2 % af stemmerne. Nemlig Quentin Tarantinos krimi-thriller Jackie Brown, mandestripper-komedien The Full Monty og James Bond-filmen Tomorrow Never Dies.

Vinderen af lodtrækningen har fået direkte besked via mail.

Resultat:
1. ‘Titanic’ (34 %)
2. ‘Good Will Hunting’ (19 %)
3. ‘The Fifth Element’ (16 %)
4. ‘Men in Black’ (12 %)
5. ‘L.A. Confidential’ (6 %)
6. ‘As Good as it Gets’ (4 %)
7. ‘Prinsesse Mononoke’ (3 %)
8. ‘Jackie Brown’ (2 %)
9. ‘The Full Monty’ (2 %)
10. ‘Tomorrow Never Dies’ (2 %)

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Wayne

Også længe siden jeg sidst vandt noget herinde :-)

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Grete

Jeg elsker bare Batman, så fed en historie.

1 dag siden
Heine

Tak for deling!

1 dag siden
Jimmy

Endelige en RIGTIG Disneyfilm, og ikke en kopi ala Live Action! Jeg glæder mig til at se den!!

3 dage siden
Rasmus/Musen

Disney har lavet Vaiana om en ensom kvinde på vandet, der søger efter nye eventyr.

1 uge siden
Rasmus/Musen

Sikke en beslutning(jeg tænkte selv, det nok aldrig ville stoppe det vanvittige univers).

1 uge siden

Aktive debatter