Spider-Man-skuespillerinde som den lille havfrue?

Rygte: Ung afroamerikansk stjerne som Disney-prinsessen
Billede
(© Walt Disney Pictures)

De seneste par år har Disney været i fuld gang med at genindspille deres klassiske animationsfilm. Junglebogen, Askepot og Skønheden og Udyret har allerede fået moderne nyfortolkninger i 2015, 2016 og 2017.

LÆS OGSÅ: Guide: Disneys kommende genindspilninger

En af de film som er i produktion er Den Lille Havfrue, der endnu mangler premieredato. Der er dog opstået rygter om hvilken skuespillerinde der skal portrættere den unge Ariel, som er hovedpersonen i Disney-fortællingen fra 1989.

Den 21-årige skuespillerinde Zendaya er den seneste til at blive nævnt til rollen som den rødhårede havfrue. Det har bl.a. affødt reaktioner på Twitter som denne prototypering af, hvordan skuespillerinden kunne se ud som Disney-prinsessen:

BossLogic on Instagram

Ud over sin seneste rolle overfor Zac Efron og Hugh Jackman i The Greatest Showman, har Zendaya også medvirket i Spider-Man: Homecoming, hvor hun spillede Michelle Jones.

Det mangler endnu at blive bekræftet om det bliver den unge sangerinde som skal genindspille den ikoniske 'Leve Som Dem' og andre klassiske sange fra undervandseventyret.

Den Lille Havfrue afventer dansk premieredato.