Cookie- og Privatlivspolitik
Oscar dropper den nye kategori: "Bedste populære film"

Oscar dropper den nye kategori: "Bedste populære film"

I hvert fald for nu…

Stem op!
7
Stem ned!
0
(reset)

Det er ikke meget mere end fire uger siden, at vi kunne skrive nyheden om, at Oscar-akademiet ville indføre den nye kategori ”Outstanding Achievement in Popular Film”. Altså en kategori, der skulle hylde de brede film, som trækker folk i biografen og dominerer ved billetlugerne.
 
Kriterierne for den nye pris blev dog aldrig yderlige specificeret af akademiet – og nu trækker de i land.

I en pressemeddelelse lyder det nemlig, at den nye kategori ikke vil blive præsenteret ved den kommende og 91. udgave af prisuddelingen, og de fortsætter:

- Akademiet anerkendte, at implementering af enhver ny pris ni måneder inde i året skaber udfordringer for film, der allerede er udsendt.
 
Grunden til, at Oscar-udvalget nu trækker i land skal nok også findes i den meget negative modtagelse som den nye kategori fik. Men selvom den nye statuette ikke bliver uddelt i 2019, er der dog ikke ensbetydende med, at den helt er lagt i graven:

- Rådet fortsætter aktivt med drøftelser og vil undersøge og søge yderligere input vedrørende denne kategori.

Men det bliver dermed ikke ved det kommende Oscar-show, at man vil kunne se en af de gyldne statuetter blive uddelt i kategorien for den såkaldte ”Bedste populære film”. Derfor må film som Deadpool 2, Black Panther og Avengers: Infinity War finde andre kategorier at markere sig i til uddelingen næste år. 

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Mickey

Personligt synes jeg at denne nye kategori er særdeles tiltrængt. Men når en nærmest average film som Black Panther (som primært blev båret af "cultural appreciation") kan komme på tale til at vinde prisen, så skal man selvfølgelig have kriterierne defineret bedre ;)

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Lukasuser/526558
Lukasuser/526558

Prøv nu at fatte det!!! ILLUSIONEN VILLE BLIVE BRUDT!

2 timer siden
MikkelHJuser/610689
MikkelHJuser/610689

Når man tænker på, at den danske titel på Paul Blart: Mall Cop er Centervagten, så kan jeg sagtens forstå sammenligningen.

14 timer siden
DJT
Har
DJT

...ikke set The Conjuring 3 endnu, og det er ganske rigtigt, at La Llorona er den værste, men den næstværste er altså The Nun.

1 dag siden
Alex

Kom nu ind i kampen biografer.

1 dag siden
Karin

Fordi det stadig er en af de bedste film nogensinde. Den ældes meget flot og satte nye standarder for film.

4 dage siden

Aktive debatter