Cookie- og Privatlivspolitik
Ole Bornedal vinder retssag om at lave Nattevagten 2

Ole Bornedal vinder retssag om at lave Nattevagten 2

Skal Nikolaj Coster-Waldau skræmmes igen?

Stem op!
20
Stem ned!
0
(reset)

Ole Bornedal slog igennem med thrilleren Nattevagten i 1994, hvor en ung Nikolaj Coster-Waldau bl.a. kunne ses sammen med Kim Bodnia, Sofie Gråbøl og Ulf Pilgaard. Nu er en opfølger på vej med Bornedal bag roret.

I en nylig retssag har Bornedal nemlig fået rettens ord for, at han må lave ’Nattevagten 2’. Der har ellers ikke tidligere været klare linjer om, hvem der ejede rettighederne til en efterfølger: Den oprindelige films produktionsselskab Thura Film eller Bornedal selv, det skriver filmz.dk.

Men nu har den såkaldte Voldgiftsret imidlertid slået fast, at det er skaberen af filmen, der har rettighederne til at lave en fortsættelse, altså Bornedal og ikke Thura Film.

Tilbage i 2016 har Ole Bornedal allerede udtalt, at han vil samle det gamle hold og ligeledes var begyndt på manuskriptet. Vi venter derfor spændt på, hvordan fortsættelsen nu vil folde sig ud. Om den mon vil slå den første films fem Robert-priser, bl.a. for Årets danske spillefilm, må tiden vise.

'Nattevagten 2' har endnu ingen biografpremiere.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Jacob

Jeg er lidt spændt på hvor mange skurke der vil være med, for udover Catwoman og The Penguin, så rygtes at flere også vil dukke op.

3 timer siden
Michael

Catwoman tror jeg Maisie Williams ville være et rigtig godt bud, passer fint sammen med Robert Pattinson også har hun vidst også lidt stunt erfarin

5 timer siden
habill

du modsiger fuldstændig dig selv. SLJ beviste at folk er ligeglade med farven, at du ikk ka se udover det er dit problem.

7 timer siden
habill

svært at sige. det lyder ikke som et godt match, men hvem ved. måske han rammer den alligevel. hvis ben affleck fik chancen, så hvorfor ikk.

7 timer siden
Oliver

Så når i siger de har fundet sine skurke er det faktisk stadig bare et skud i tågen?

13 timer siden

Aktive debatter