Nyt billede varsler en helt anderledes Joker

Joaquin Phoenix' skræmmende klovnerier
Billede
(© Warner Bros.)

De seneste dage er der blevet offentliggjort billeder af Joaquin Phoenix i fuld makeup som Batman ærkefjende Jokeren fra en ny film om skurken.

Nyeste billede, som instruktøren Todd Phillips har delt via Instagram, og som kan ses herunder, viser en noget anderledes type Joker, end vi kender fra tidligere filminkarnationer. Phoenix ses nemlig i makeup som sådan en type klovn, der besøger børn til fødselsdage og ikke den mere cirkusinspirerede makeup, som normalt følger med karakteren.

Læs også: Batman, Superman og Jokeren: Alle kommende film fra DC

Billedet signalerer, at Jokeren i filmen kommer til at iklæde sig forskellige kostumer, hvilket virker som en glimrende og temmelig skræmmende ide. Forestil dig at du har bestilt en klovn til din børnefødselsdag, og superhelteverdenens største psykopat dukker op...

Heath Ledger klædte sig også ud i The Dark Knight, bl.a. som sygeplejer, men han holdt sig dog nogenlunde til samme klovnemakeup.

The Joker får premiere den 3. oktober 2019.

Joker

Efter det officielle billede fra Todd Phillips er der også kommet et nyt fra optagelserne til filmen, hvor Phoenix er i gang med en samtale i en god, gammeldags telefonboks.

Joker