Cookie- og Privatlivspolitik
Loki og Scarlet Witch går solo!

Loki og Scarlet Witch går solo!

... men det bliver som tv-serie

Stem op!
22
Stem ned!
0
(reset)

Marvel-filmuniverset er et komplekst væsen med mange arme, på mange kanaler og med mange film at holde styr på.

Nu kommer der atter en udvikling: Disneys kommende streaming-platform har nemlig lige meddelt noget kæmpestort.

Variety fortæller, at blandt det forskellige indhold, der vil komme på den fremtidige kanal, er bl.a. en tv-serie med Loki og en tv-serie med Scarlet Witch som hovedkarakterer under forhandling.

Dét som gør denne nyhed endnu mere interessant er, at det bliver med de samme skuespillere, vi kender fra filmene, altså Tom Hiddleston og Elizabeth Olsen

Det siges mere præcist, at planerne indeholder en række korte serier, som vil fremhæve enkelte karakterer, der endnu ikke har modtaget deres egne selvstændige film. 

De nye tv-serier kommer til at være mellem 6 og 8 afsnit hver især.

Der kommer dog formentlig ingen relation mellem disse tv-serier og de andre mange serier Marvel har sendt ud gennem årene. Loki- og Scarlet Witch-serierne kommer nemlig til at blive produceret gennem Marvel Studios og ikke Marvel TV, som indtil videre står for indholdet på den lille skærm.

Rapporten Variety har fået fingrene i fortæller således også, at karakterer, som faktisk har fået film – dvs. Captain America og Iron Man, fx – ikke kommer til at optræde i tv-formatet.

Det betyder dog, at karakterer som Falcon (Anthony Mackie), Hawkeye (Jeremy Renner) og War Machine (Don Cheadle) måske endelig vil få deres fortid fortalt.

Der har før været møder mellem tv og film (Samuel L. Jackson og Cobie Smulders har begge gæstet 'Agents of SHIELD', og Clark Gregg fra samme serie er tilbage som Phil Coulson i Captain Marvel).

At film-karaktererne nu kommer ind på skærmen betyder måske, at vejen er banet til, at tv -karaktererne kan komme på det store lærred. 

Specielt når man ved, at Jon Bernthal og Tom Holland optog auditions som hhv. The Punisher og Spider-Man sammen, på samme bånd, da de arbejdede sammen på filmen 'Pilgrimage'.

Hvad synes I om idéen om tv-serierne? Hvilken karakter kunne I tænke jer at se uddybbet i en tv-serie?

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Jacob

Jeg er meget begejstret for at de gør det, og det bliver endnu en grund til at glæde sig til deres kommende streamingtjeneste. Som nævnt er ‘Agents of S.H.I.E.L.D.’, samt den droppede ‘Agent Carter’, en del af MCU, men i en vis forstand lever det i sin egen verden. De nye serier her lyder til at blive endnu mere integretet i universet.

Horsi

Jeg så håber at de også laver en serie om The Ancient One. Det ville være så fedt at finde ud af hvordan hun blev det. Hvordan kom hun til det job? Hvad drev hende til at trække på den mørke dimenssion. Har hun mødt Dormammu (højest sandsynlig).Så mange muligheder.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Elizabeth

Lоkаle mødге hаг bгug fоr аnonуm SЕX!
Ваге besкed оg bede оm аt knеppе!

http://kissia.club

1 time siden
Elizabeth

Hej! Веsøg min sidе i Sex Club -> http://kissia.club

1 time siden
Elizabeth

Invitаtiоn til Sеx Сlub > http://kissia.club

1 time siden
Elizabeth

Lokаlе mødге haг brug fог аnоnуm SEX!
Ваre besкеd оg bedе оm at kneррe!

http://kissia.club

1 time siden
Elizabeth

Jeg lеdег еftег sеx, mеn vil du? Кom ind hеr - http://kissia.club

1 time siden

Aktive debatter