Kingsman 3 får premiere allerede næste år

- og Matthew Vaughn bekræftes som instruktør
Billede
(© 20th Century Fox)

Gentlemen-agenterne fra Kingsman: The Secret Service og Kingsman: The Golden Circle vender - som vi allerede skrev for tre måneder siden - tilbage i flere film samt en miniserie. 

Nu er premieredatoen på filmen Kingsman 3 blevet offentliggjort via Deadline, der afslører, at vi allerede får en ny dosis stiliseret action til november 2019.

Matthew Vaughn vender tilbage som instruktør og manusforfatter. Men om han også skal instruere de yderligere planlagte spinoffs, melder nyheden intet om.

Prøv også vores quiz: Hvilken film-agent er du? 

Instruktøren har tidligere udtalt, at den tredje film vil afrunde forholdet mellem spionen Eggsy og hans mentor Harry Hart. Vi kan derfor forvente at se Taron Egerton og Colin Firth reprise deres roller.

Om de amerikanske statsmænd i form af Jeff BridgesChanning Tatum og Halle Berry også vender tilbage, vides ikke, men det gør de formentlig i det ene spinoff, der netop skal omhandle den amerikanske søsterorganisation. Det andet spinoff lyder til gengæld helt anderledes og vil blive en slags oprindelseshistorie fra 1800-tallet.

Kingsman 3 forventes at få dansk premiere den 7. november 2019.