Cookie- og Privatlivspolitik
Her er de mange dødsfald fra alle Marvel-filmene

Her er de mange dødsfald fra alle Marvel-filmene

Fra skurken Thanos til helten Iron Man

Stem op!
12
Stem ned!
0
(reset)

Efter 20 film i Marvel-universet er det ikke så overraskende, at både yndlingsheltene og skurkene har haft en hånd med i et par mord eller to.

en tråd i Marvel Studios-subredditten bliver der således listet en oversigt over alle dødsfaldene i Marvel-filmuniverset. Læs videre på eget ansvar...

! Spoilers for Avengers: Infinity War og Ant-Man and the Wasp (og selvfølgelig også alle de andre MCU-film) !

Indtil videre er det kun Spider-Man og the Wasp der - som de eneste - ikke har haft en direkte indflydelse på et dødsfald.

Nogle af de mere interessante ting tråden fremhæver er bl.a. at:

Gwyneth Paltrows Pepper Potts indtil videre har været den, som har gjort det af med flest af de store super-skurke. Hun var med til at igangsætte eksplosionen, som tilintetgjorde Jeff Bridges' Iron Monger i den første Iron Man-film, og så var Pepper også den, der ramte Guy Pearces Aldrich Killian/Mandarin i Iron Man 3 så hårdt med et rør, at han døde af det. Ægte girl-power!

- Der var ingen markante dødsfald i The Incredible Hulk. Skurken, Tim Roths Abomination, blev sendt til Barrow, Alaska efter duellen i Harlem, mens vi så Leader/Samuel Sterns blive sendt til et specielt SHIELD-fængsel i tegneserien 'Fury’s Big Week', der fungerer som optakt til filmen.

Jeremy Renners Hawkeye, Scarlett Johanssons Black Widow og Chris Evans' Captain America har ikke selv drabt, men kun været medspillere til drab, hvilket måske er en kende overraskende deres arbejde taget i betragtning.

- De mest dødbringene super-skurke er Cate Blanchetts Hela i Thor: Ragnarok og Josh Brolins Thanos i Avengers: Infinity War.

Tråden og regnearket inkluderer dog ikke alle de civile og andre håndlangere, som er faldet i løbet af de sidste mange film.

Hvis det gjorde, så ville der være en hel del flere dødsfald at tælle med – og så ville den såkaldte ’kill list’ sikkert være en del længere end den er lige nu.

I Captain America: Civil War fremviser William Hurts Thaddeus Ross nemlig nogle tal fra de forrige film:

- Under New York-kampscenen fra The Avengers døde bl.a. 74 civile og New York-politibetjente.

- I Helicarrier-styrtet i Captain America: The Winter Soldier døde bl.a. 23 civile og SHIELD-agenter.

- Under Ultron-offensivet i Avengers: Age of Ultron døde, udover Quicksilver, 177 civile og sokovianske politibetjente.

- I Crossbones' offensiv på Institute for Infections Diseases i Lagos i begyndelsen af Civil War døde 26 civile, deriblandt 11 wakandianske hjælpearbejdere.

Vi er dog enige i, at Thanos er den største dræber af alle superskurkene. Så mon ikke der kommer en afklaring på præcis hvor mange dødsfald Thanos egentlig stod for i Avengers: Infinity War i de næste Marvel-film?

Captain Marvel har dansk biografpremiere den 7 marts 2019.

Avengers 4 har dansk biografpremiere den 25 april 2019.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Shah Bazidas

Hvornår kan vi sigte efter at skulle købe billetter? :-)

1 uge siden
FilmFyr
...

Læs hvad Shah skriver.

1 uge siden
Nicklasuser/960498
Nicklasuser/960498

Det er jo sådan de gør nu... hvis det er en helaftensfilm, så koster den mere end hvis den er normal eller forlænget spilletid

1 uge siden
jørgen

kommer til at koste biografer livet tror jeg

1 uge siden
Ramonuser/167848
Ramonuser/167848

...nu glæder jeg mig bare til at se om Tenet kan udfordre disse Top 3, som for alvor har brændt sig fast, fordi de rammer plet på alle sanser!

1 uge siden

Aktive debatter