Cookie- og Privatlivspolitik
Bond 25 udskydes måske til 2020

Bond 25 udskydes måske til 2020

Danny Boyle springer fra som instruktør

Stem op!
21
Stem ned!
0
(reset)

Danny Boyle har forladt produktionen af den 25. Bond-film. Det sker pga. kreative uoverensstemmelser, skriver Variety.

I en tweet udsendt den 21 august 2018 skriver den officielle Bond-kanal: På grund af 'kreative forskelle' har den Oscar-vindende instruktør Danny Boyle valgt at springe fra den nyeste James Bond-film, som ville blive nr. 25 i rækken af Eon Productions' serie.

Det kommer som noget af en overraskelse, at den Oscar-vindende instruktør ikke længere skal stå ved roret på Agent 007s næste eventyr, da han ifølge kilder var i fuld gang med at finde skuespillere til at udfylde de klassiske roller som Bond-pige og skurk.

Spørgsmålet er nu, om Boyles beslutning får indflydelse på premieren i oktober næste år. Med optagelsesstart til december, bør det dog ikke spille nogen rolle, men det kræver selvfølgelig, at Eon og Barbara Broccoli hurtigt finder en erstatning. 

Filmen har endnu ikke nogen officiel titel, og meget vides ikke om Spectre-efterfølgeren.

Michael G. Wilson, Barbara Broccoli og Daniel Craig vender alle tre tilbage som producere - Daniel Craig også som titelkarakteren, James Bond. 

Bond 25 får, hvis alt går vel, dansk biografpremiere den 7. november 2019.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Nikolaj

Selvom nyheden har kørt nogle dage nu, så må jeg stadig erkende, at det er en stort skuffelse, at Boyle ikke er instruktøren på Bond 25.

Jeg havde på forhånd aldrig troet, at en så dygtig filminstruktør som Boyle bare ville overveje muligheden, og da det blev officielt at han ville instruere den, blev det utroligt interessant.

Nu desværre er han ude. Jeg ved ikke, hvorfor at det kan gå så galt så sent i pre-production. At rygterne køre på, at det har noget at gøre med Casting valg virker latterligt. Ikke at jeg ikke tror på rygterne. Jeg mener bare, at en sådan detalje kan skabe splid, er virkelig skuffende.

Jeg håber egentlig at Daniel Craig vælger at gå fra rollen nu. Hvis filmen bliver udskudt i et år, så bliver han 51 måske endda 52 år, det ville være alt for gammelt. Vi lever ikke i en Roger Morre verden længere. Han har gjort det fint som Bond, men desværre ligesom de fleste forgående bond skuespillere, så ender deres Bond karriere altid lidt rodet.

Julius

... Men Christopher Nolan ville ikke være et dårligt valg her. Oven på en del gode actionthrillere til et bredt publikum er han nok det helt sikre valg. Især oven på en håndfuld moderat uinteressante Bond-film.

bambiexplorer

... Susanne Bier!

Jacob

Boyles manus som han lavede sammen John Hodge var måske for kontroversielt. Der er bespekuleret i alt fra de ville dræbe James Bond, og det skulle kommentere på Rusland. Det forventes at de nu arbejder videre på Purvis og Wades historie, der har skrevet de seneste seks agent 007 film.

Mads

De har allerede lejet sig ind i lydstudier og planlagt rækkefølgen, men ikke at de nok skal finde en instruktør af samme kaliber der kan træde til. Det er jo en helt pæn film at have på cv'et

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Peter

Jeg skal helt klart ind og se Ternet Ninja 2 når jeg får tid.

2 dage siden
Rasmus/Musen

Fede facts om Venom der, mand!

4 dage siden
Stefan

''flere skud praler af på brystet af ham.''

4 dage siden
Mark

Nicolas Cage har kun været med i gode film :-) Nicolas Cage laver kun verdensklasse præstationer :-). jeg er ganske enkelt vild med Mr.

5 dage siden
Flemming

Han har lavet en del gode film, men hold da op, hvor har han lavet meget crap også.

5 dage siden