Cookie- og Privatlivspolitik
5 film du skal se i september

5 film du skal se i september

Nonne-gys, spion-komedie, Ku Klux Klan og et klassisk monster

Stem op!
16
Stem ned!
0
(reset)

August har budt på skolestart, ferieafslutning og sågar også regn og koldt vejr. Det betyder dog ikke, at du skal holde dig fra de mørke biografsale, for der kommer masser af film i den første efterårsmåned, du kan glæde dig til.

De fem film, som kino.dk-brugerne ser mest frem til, er bl.a. det nyeste kapitel i The Conjuring-universet, en film om racekonflikten i USA og en fortsættelse som har været syv år undervejs.

Gennemsnittet er beregnet ud fra, hvor meget kino.dk’s brugere glæder sig til en kommende film på en skala fra et til seks.

Er du enig i vurderingerne? Du kan selv påvirke listen ved at gå ind og afgive eller ændre din stemme.

Warner Bros

The Nun (91%)

I gyseren ‘The Nun’ er den dæmoniske nonne fra Nattens dæmoner 2 igen på spil.

’The Nun’ fortæller historien om en ung nonne, der begår selvmord på et rumænsk kloster. Vatikanet sender en præst med en plaget fortid og en ung novice afsted for at undersøge sagen. De to hovedpersoner kommer på sporet af noget uhelligt, og inden længe står de overfor at miste deres liv og sjæl, når de prøver kræfter med den ondskabsfulde skikkelse.

Hør vores gyser podcast her! 

UIP

Johnny English slår til igen (90%)

Komedien 'Johnny English slår til igen’ er den tredje i serien om den britiske agent. Rowan Atkinson er tilbage som den uheldige version af James Bond på en mission for at beskytte sig i pensionisttilværelsen efter en cyber-hacker afslører hans identitet. Det er tredje film i rækken, der startede i 2003, og senest udkom Johnny English - Født på ny i 2011.

UIP

BlacKkKlansman (89%)

Cannes-vinderen 'BlacKkKlansman' er et komedie-drama foregår i 1970erne i Colorado, hvor betjenten Ron Stallworth ansættes som delstatens første afroamerikanske politimand. Hans opgave står på at infiltrere De Sorte Pantere, men han standser ikke der: han vælger at kontakte selveste Ku Klux Klan for at infiltrere klanen. Snart er han et æret medlem. Spike Lee står ved roret og Denzel Washingtons søn, John David Washington, spiller den bærende hovedrolle, i selskab af Adam Driver og Topher Grace

20th Century Fox

The Predator (88%)

Science fiction-gyseren 'The Predator' er Shane Blacks efterfølger til monster-klassikeren fra 1987 og den fjerde film i universet (hvis man ikke tæller AvP-filmene). I filmen kommer en ung dreng ved et tilfælde til at aktivere de uhyggelige væsners retur til Jorden. Kun et hold ex-soldater og en kemilærer kan beskytte Jordens befolkning mod de dødbringende jægere. På rollelisten ses Jacob Tremblay, senest aktuel i Wonder og Room, Boyd Holbrook fra Logan og Game of Thrones' egen Theon Greyjoy, Alfie Allen

Nordisk Film

A Simple Favor (84%)

'A Simple Favor' er baseret på Darcey Bells roman af samme navn og er en thriller med et glimt i øjet. Paul Feig, manden bag Bridesmaids og Spy, har instrueret. Filmen handler om mommy-bloggeren Stephanie, og hendes mystiske og super elegante nye veninde Emily, der pludselig forsvinder. Sammen med Emilys mand prøver Stephanie at finde frem til sandheden i et plot fyldt med overraskelser. 

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

CINEMANDRUP

Sikke en herlig nyhed. Absolut yndlings franchise for mig.

15 timer siden
Daniel Bentien

Det kan ses på TV2 og streames på TV2 Play. Den røde løber starter kl. 00.30 dansk tid.

Mange hilsner
Daniel

1 dag siden
Rizzo

Men stadig ikke et kvæk om hvor man kan se showet i år. Kunne I ikke lige give et praj?

1 dag siden
Jeanette

Så mesterværket “Druk” igår. Magen til livsbekræftende film med so happy ending skal man lede længe efter.

3 dage siden
Bente Røndeuser/87191
Bente Røndeuser/87191

Det bliver vildt. To af mine favoritskuespillere sammen. Har set alle Indiana Jones filmene mindst een gang.

4 dage siden

Aktive debatter