Cookie- og Privatlivspolitik
Top Gun 2 udskydes et helt år

Top Gun 2 udskydes et helt år

Maverick-fans må vente lidt længere

Stem op!
14
Stem ned!
0
(reset)

Lige som vi alle troede, at næste sommer skulle stå i pilot-smækbuksens tegn, skifter Top Gun 2: Maverick premieredato - med et helt år.

Tom Cruise, og co. er blevet rykket fra datoen 12. juli 2019 til den 26. juni 2020 i USA, mens det selvsagt også får konsekvenser for den danske premieredato. Vi formoder, at danskerne skal sætte kryds i kalenderen den 25. juni 2020, men dette er endnu ikke bekræftet.

Udsættelsen skyldes eftersigende, at produktionen skal have mere tid til at fuldføre de tekniske scener involverende jetjagere og andre fly. Man kan håbe, at Cruise vil gå lige så grundigt til værks på denne film som med den aktuelle succes Mission: Impossible - Fallout.  

Fortsættelsen instrueres af Joseph Kosinski, som tidligere har samarbejdet med Cruise på actionfilmen Oblivion, og denne gang skal Peter "Maverick" Mitchell træne nogle rekrutter i en tid, hvor ubemandede droner bliver mere og mere almindelige.

Top Gun 2: Maverick får amerikansk premiere den 26. juni 2020.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Trine

Jeg læste om dette i avisen og blev faktisk glædeligt overrasket.

9 timer siden
Christian

Goldie Hawn evt?......

2 dage siden
Lidauser/491363
llv
Lidauser/491363

Ok med en kvinde, så er det bare ikke en Bond film længere, det bliver måske en spændende agentfilm, men en James Bond ...eller 007- film bliver de

2 dage siden
Gitte

Jeg stemmer for at den næste James Bond bliver spillet af Tom Hardy. Han er fantastisk talentfuld og tilpas elegangt og britisk.

3 dage siden
Aage Michaeluser/5719
Aage Michaeluser/5719

god ide med en kvinde

3 dage siden

Aktive debatter