Minecraft-filmen udskudt

Spil-filmatiseringen mister endnu en instruktør
Billede
(© MINECRAFT/MOJANG)

Instruktøren Rob McElhenny har netop forladt Warner Bros.' store filmsatsning over det populære spil, Minecraft.

McElhenny er således den anden filmskaber, der forlader skuden, da den oprindelige instruktør, Shawn Levy, smuttede allerede i 2014 pga. "kreative uenigheder", hvilket også er årsagen bag nyeste exit.

Hvad "uenigheder" dækker over, aner vi ikke. Alt vi ved om den kommende film, er, at produceren Roy Lee satser på at ramme Jurassic World-målgruppen, hvilket er et smule ældre publikum end til fx. LEGO Filmen - Et klodset eventyr (som Lee også producerede for Warner Bros.).

Plotmæssigt er der også frit spil, da 'Minecraft' mangler et regulært plot. Tallene taler dog for sig selv. Med et salg over alle platforme på 72 mio. eksemplarer, er Mojangs 'Minecraft' intet mindre end det tredjebedst sælgende spil nogensinde.

Warner Bros. har allerede ansat et par nye manusforfattere i Aaron og Adam Nee, der pt. også er involveret i en kommende genlancering af 'Masters of the Universe'.

Konsekvensen af den manglende instruktør og et helt nyt manus på vej, er selvfølgelig, at Minecraft: The Movie ikke længere går efter premieredatoen den 24. maj 2019, men udsættes på ubestemt tid.